Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Централна и Източна Европа

Путин: Русия има кораб, с който да завърши "Северен поток 2"

Приключването на проекта може да се забави заради санкциите, твърди руският държавен глава

   1| 2| 3    
2
 
0
 
23
khao до: Императорът
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
обаче ние да те четем ... е голяма мъка ! много голяма! ... много си зле и изключително гууповат !
2
 
1
 
22
panther до: rover
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Руснаците си купиха отсрочка от украинците и могат да се размотават 5 години ако искат. И то доста евтино, въпреки радостта на разни психически нестабилни люде. Но до края на 2020 и Северен Поток 2 ще работи. Това се вижда ясно от договореностите за трансфер по години. Американците ги забавиха корвенската (свободени пазари, ала-бала?), но няма да ги спрат. 2 месеца за подобен проект не са нищо особено. Иначе кораба е в пристанище Находка и всеки който се интересува го знае.
А от Адмитрал Кузнецов, самолетите излитат предимно точно СРЕЩУ вятъра. Колега от флота.
4
 
13
 
21
ivailojelyazkov до: Императорът
преди 7 месеца
чиба!.карикатуро!във форума си получи заслуженото
16
 
8
 
20
Императорът до: Стоян Петров
преди 7 месеца
Стоянчик, много обичам да те чета сутрин с кафето, полезно е денят на човекът да започне със смях.
Газпром има договор с Китай да им достави газ за 400 милиарда !!! Какви 5 милиона метра на година те гонят? И ако нещо се е провалило, това е LNG в Европа. Ако не беше така, САЩ нямаше да прибягват до политически рекет в отчаяни опити да спрат един проект, който ще ги изхвърли завинаги от европейския пазар.
Според тебе Газпром работи изцяло на загуба и фактически плаща, за да му ползват природния газ, ама още не си успял да обясниш как печалбите на компанията не спират да растат. Ама може би аз съм в заблуда и не трябва да вярвам на отчетите на компанията и на дивидентите, които растат всяка година, а на твоите премъдрости - например на това как някакъв селянин искал да го освободят от данъци и да му дадат безплатна земя. Какво да се прави -и в Русия има луди като тебе, и те също като тебе имат свободата да пишат безумия.

Но имаш и достойна конкуренция - Царевичака например твърди, че де факто единствената КОСМИЧЕСКА нация на света не можела да построи една проста гемия за полагане на тръби.

Апропо - някой замисли ли се кой положи тръбите на Турски поток или те сами са се положили? Защото тука някои изкарват, че тоя швейцарски таралясник единствен на света полага тръби по някаква тайна технология, открадната от извънземните.

Дори американците не вярват, че могат да спрат проекта, но само могат да го забавят... само вие вярвате. Неслучайно призовавам от доста време СЗО да признае русофобството за сериозно психическо заболяване - защото то е това.
9
 
11
 
19
fon
преди 7 месеца
С Путин всичко върви надолу
«Левада-центр»: 43% россиян заметили ухудшение уровня жизни в стране в 2019 году, противоположного мнения придерживаются только 13% респондентов. Многие высказались об ухудшении работы больниц и поликлиник (46%), образовательных учреждений (34%) и правоохранительных органов (24%). 42% опрошенных пожаловались на то, что стало сложнее хорошо зарабатывать. Ухудшилась также ситуация со свободой слова, с личной безопасностью граждан и окружающей средой.
10
 
19
 
18
Стоян Петров до: Императорът
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
И на руснаците е ясно, че тръбната геополитика се провали. Погледни мнението на обикновения руснак : " Раздать всю землю крестьянам и освободить их от всех налогов. И никаких нацпроектов не потребуется, будем великой аграрной империей, раз уж энергетической не вышло".
14
 
10
 
17
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Да, те нямат равна палуба, о ткоято да излитат самолетите, а едно възвишение, което поне за Кузнецов е проблем. Там самолетите не могат да излитат срещу вятъра. Но и европейски самолетосачи има такива, излитат Хариър с вертикално излитане и т.н. Проблемът на Кузя е, че той няма самолети на борда си, не и постояннно намиращи се там.
8
 
14
 
16
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Точно това съм писал и аз, че всъщност руския самолетоносач е авионосен крайцер. Такива са и китайските и индийския "самолетоносачи".
7
 
5
 
15
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
*** да се чете Junk.
11
 
14
 
14
rover до: Стоян Петров
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Кузнецов не е самолетоносач, а авионосен крейсер. Служил съм във флота и имам интерес към военните кораби. Бедна ви е фантазията, какво корито е това. Като хардуер е пълен ***.
Няма оправяне. Само който е служил на военен кораб, може да разбере за какво става дума.