Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Денят на независимостта за Великобритания

Brexit е възможност за трансформиране както на Обединеното кралство, така и на Европа

   1| 2| 3    
4
 
1
 
20
Frosty до: Dr. Vatnikov
преди 6 месеца
Другарю Ватников, защо евро-gейckото ви съюзче така се разпадна?
Дали аферата с разцепването на евросъюза не е дело на Путин и на руските тайни служби?
Първо Борис Джонсън пусна мухата на англичаните за отцепване от евросъюза. А Борис е старо руско име... доста съмнително...
Колко му е руските тайни служби да са вербували Борката Джонсън и да са му предложили сделка - доживотна парична издръжка + значителен финансов дял от печалбата на руските петролни компании, ако в замяна успее да разцепи Евросъюза...

Кой би устоял на такава оферта?!
3
 
3
 
19
Dr. Vatnikov до: Frosty
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Мечтите на слабоумната ушшанка. Колко си жалък, с тия евтини опорки оди да плашиш пенсионираните старшини и доячки от ТКЗС- тата.
3
 
2
 
18
Frosty до: korn
преди 6 месеца
Въпрос на време е този evro-geyski съюз да се разпадне напълно. След Обединеното Кралство ще има и други отцепници, тъй като националистическите настроения в Западна Европа стават все по-силни. А при разпад на евросъюза българите за 2-ри път ще преживеят това, което са преживели при разпада на бившия Съветски Съюз.
2
 
4
 
17
khao до: Valentin13
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
амам как ви намират едни ....
1
 
9
 
16
khao до: Valentin13
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
... в Саудитска арабия е още по тънко бенза и тока... що не се преместиш там, щом само това ти трябва да те убеди в техния политически проект! .
2
 
4
 
15
khao до: Mavi Goz
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
за протокола, развъден и отгледан съм в нрб ... по време на руското иго, обвиняявай тях ... ама не смееш ...лол!
7
 
6
 
14
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
ако някой от групата про-европейски съюз ми обясни, защо тук в Щатите бензина ми е под 1 долар, тока ми е 8 Щатски цента и разрешително да си построя барака в имота ми е 20 долара, тогава може и аз да се убедя в предимството на този политически проект.
4
 
11
 
13
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
За разлика от други "съюзи", ЕС не държи никого насила. Вече може да се счита за доказано, че всички страни членки участват единствено по собствена воля. Пожелаваме успех на британците и нека пътят който са избрали да им донесе щастие. А когато решат да се върнат, винаги ще бъдат добре дошли.
10
 
3
 
12
преди 6 месеца
НАЧАЛОТО НА КРАЯ НА ЕBРОГЕЙCKИЯ СЪЮЗ ЗАПОЧВА ДОВЕЧЕРА.
1
 
13
 
11
korn до: Mavi Goz
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Другото което трябвада се отбележи е, че това какво били направели САЩ, Великобритания, Франция, Китай и Русия нас изобщо не ни бърка. България не е нито ядрена сила,нито една от най големите държави в света с огромно население или супер богата на петрол и газ. Ние си гледаме наща игра и живеем в реалноста, а не в някви фантазии в които България е свръх сила която води независима политика и решава съдбата на САЩ и другите суперсили. А най доброто за България е ЕС.