Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Растежът в САЩ се върна до нивото от времето на Обама

Положителният ефект от дерегулацията и по-ниските данъци на Тръмп се компенсира от търговските му войни

   1| 2| 3    
5
 
2
 
26
khao до: Valentin13
преди 1 година
Няма профилна снимка
не, всъщност ти си доказателството защо повечето разумни хора не обичат тръмп, но просто не можеш да се усетиш поради малкия ти умствен капацитет :) компенсиран с непокрито самочувствие че си нещо!
6
 
4
 
25
Valentin13 до: khao
преди 1 година
Няма профилна снимка
много слабо и глупа во изказване. не става въпрос за пътуването, гл упако, а за това което чуваш, виждаш, анализираш там където отиваш.
много си слаб, Блумбърг трябваше отдавна да те смени.
ти си доказателството, че всички противници на Тръмп са безидейни приказвачи.
6
 
3
 
24
khao до: Valentin13
преди 1 година
Няма профилна снимка
как пък на всичките ви мисленето е все едно и също... все едно в един гаааз сте правени :) ... разбираш ли ти знаеш...но не казваш истината ... сами да си е намериме, ама не сме търскили правилно ... хахахаха ... да сме пътували, все едно не сме пътували повече от тоя *** Валентин...
6
 
1
 
23
khao до: julian12
преди 1 година
Няма профилна снимка
отдавна вече се уточнихме, че тъъпото сигане е ***... престани да е цитираш тая долна *** :)
2
 
5
 
22
Valentin13 до: Бидонойл
преди 1 година
Няма профилна снимка
истината се научава като отидеш там, поживееш известно време, говориш, търсиш, споделяш, анализираш, критикуваш. така направих аз.
ти как откриваш истината? може би като преписваш чужди статии и купуваш други идеи, а може и "сговора на глупци"....ти, дядя Вова, кханчо тъ пака, и оп идеята готова.
2
 
5
 
21
Valentin13 до: kane
преди 1 година
Няма профилна снимка
странно, нито една дума от това което си писал не е вярна. но нито ти се срамуваш от това, че говориш лъжи, нито Инвестора те трие.
да лъжеш вече е модерно, и "полезно". колко ли мизерно се чувстваш, когато изтрезнееш!
4
 
5
 
20
Valentin13 до: mrynmryn
преди 1 година
Няма профилна снимка
образовани хора сте, но сте се образовали от сайтове и от телевизията. и така се оформя едно силно множество от образовани, но некомпетентни хора. силни и единни сте, като хора, които предчувстват, че нещо с тях не е добре.
истината е, че икономиката на Тръмп върви с пълна пара, дори Обамата тези дни се опитва да прави точки на негов гръб.
откъде го знам ли? бях за известно време там и го видях на практика и в това, което говорят и очакват хората. сега съм в Арабия, тук пък всички се натискат да направят сделки с Америка.
така че , ако наистина искаш да се наречеш образован, спри да четеш Блумбърг, и почни да ходиш по местата и да говориш и да анализираш, и да пипнеш и да видиш.
5
 
2
 
19
преди 1 година
Няма профилна снимка
Слушах интервю с негов прител или бивш негов приятел сигурно вечес който са движели на младини
Тоя пич каза че е виждал Тръмп да смърка кокаин най-редовно! Каза, че е ходел до *** и се е връщал целия в бял прах по носа и лицето. каза че е започвал да трепери ако не се надруса. Каза че като се надруса неможел да спи. И според него затова туитва в ранните часове, защото продължава да се друса цял живот и неможе да спи. Каза че е вземал някакви хапрета успокоителни когато се предруса, защото неможел да се контролира. Каза че това се вижда в движенипта му с ръцете като говори пред избиратели. Както и друг път съм чувал каза че смърка постоянно, дори по време на изреченията си и това е навик от смъркане на кока цял живот!
Затова го подслушват 25 човека когато говори по телефона със световни лидери, защото говори глупости. Така го и импиичнаха, хванаха го да говори по телефона за лични дела и услуги, или злоупотреба със сложебно положение. нещо което бе немислимо при Обама!
Трумп е *** и винаги е бил такова!
Безпорно има някакви качества за бизнес, но те са крайно недостатъчни да бъде ръководител на най-голямата икономика в света и да има такава голяма власт. Той просто няма добродетели този човек! Той отрича всички, всичко и всеки, за да изпъкне той. За да се представи на велик, но резултатите му са слаби и показват какъв е - резединител, недостоен, без морални устои - безгрубначен, аругантен наркоман. Той рискува много, защото службите го наблюдават какво прави и как действа и е ясен на много хора с власт. Ако направи голяма грешка, или ако е напът да я направи, няма да се учудя ако съобщят че е получил инфаркт докато се къпи някоя сутрин
4
 
1
 
18
преди 1 година
Няма профилна снимка
2016 Dumb Trump
2020 Dump Trump
2
 
5
 
17
julian12 до: Mavi Goz
преди 1 година
Няма профилна снимка
Откровенно интервю на един велик мъж:
https://www.youtube.com/watch?v=pm5xxlajTW0&feature