Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Международни пазари

Русия и Саудитска Арабия в борба за петролно надмощие

Докато Москва и Рияд бяха фокусирани върху нездравословните си отношения, САЩ ги изпревари като водещ световен производител

   1| 2| 3    
20
 
18
 
6
mrynmryn до: Императорът
преди 1 година
Няма профилна снимка
Това как го прецени? Аз мога да ти кажа, че човешките единици, нямат никакво приложение в наши дни, а техниката и оборудването. За сравнение - при нападението на Ирак - нито един умрял. Всички умират докато са окупирали. И да наричаш поляците алкохолици, спрямо руснаците... Явно не живееш покрай морето.
16
 
16
 
5
pioner до: дядя Вова
преди 1 година
Няма профилна снимка
Когато зад гърба му е НКВД.
23
 
18
 
4
Императорът до: дядя Вова
преди 1 година
Мене ми е странно на агресивността на говедари, полски алкохолици и други подобни... наистина ли мислят, че могат да воюват с тоя железен народ? Всеки руски войник струва повече от цяла рота натовци с меки китки.
16
 
21
 
3
преди 1 година
САЩ стана най-голям производител, защото ОПЕК + Русия ограничават добивът си, за да поддържат цените. Говедарите винаги играят мръсно и гледат да прецакат другите.
А защо Русия и Арапия не премахнат ограниченията? - Нека цените на слузта да се сринат до 30 долара, пък да видим кой пръв ще ревне на умряло - на бас че това ще са американските шистаци !!!
15
 
24
 
2
преди 1 година
Всички бягат панически, освен един руски войник: Чужденци за геройската постъпка в битката за Сирия

https://youtu.be/MTk9wDHPZKs

"...Но колкото по-близо превозното средство, натъпкано с експлозиви, се приближаваше до сирийските военни, толкова повече сирийци хвърляха оръжието си и побягваха в пустинята, зарязвайки огневата си точка. В резултат на това остана само един руски военен, ще го видите в кръгче във видеото, който продължава защитата — това е Андрей Тимошенков, той продължи да стреля по терористите, докато нервите на атентатора-самоубиец не издържаха и той се взриви предсрочно.

За руския военен, за разлика от сирийците, не стоеше следния въпрос: да защитава ли позицията или да не я защитава, защото зад гърба му имаше пункт за разпределение на хуманитарна помощ и стотици мирни жители.

Героичните действия на Андрей Тимошенков спасиха тези мирни жители. Руският боец нямаше как да остави на произвола на съдбата тези невинни и беззащитни хора. За този си подвиг той заплати с живота си.

Поведението на руския боец и смелостта му ясно показаха кой всъщност преобърна тази война, кой пречупи гръбнака на тероризма, кой и до днес защитава Русия и целия свят от джихадизма, кой беше начело на ключовите атаки и който сложи кръст на всички пробиви на фанатиците.

Терористите искаха да използват това видео като мощна пропаганда, но внезапно в интернет то доведе до съвсем противоположен идеологически ефект. Чужденците, възхитени от смелостта и волята на руския войник, бяха впечатлени от неговото мъжество и още повече намразиха джихадистите.

Превод на коментари:...

«Един руски войник направи повече от цял сирийски танк!» Всички сирийци, както винаги, избягаха, а руснаците, както винаги, останаха до края. Респект!“"
19
 
23
 
1
преди 1 година
Няма профилна снимка
Ква борба бе, на пижамите себестойността на добива им е към 12 долара за барел, на *** е 30+. Борба, хаха.