Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

България

Цените на жилищата в центъра на Пловдив гонят софийските

Очакванията са тази година жилищата в града под тепетата да поскъпнат с до 5%

0
 
11
 
9
Веск до: pinoccio
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
1000, 3000 евра - джобни някакви. Пък инфлацията така е яхнала левчето, че скоро може и да го отлепи от еврото, то и с тези управленци начело. Чували сме ги тея. БВП ръст 3 до 3.5 процента, а имоти и доходи 10 процента за година. Бива, ама не може да е до безкрай. Бива година, две, три, а то май и на повече отива вече. Няма балон дето да не се е пукнал.
1
 
16
 
8
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Аз да припомня само, не че сте забравили де, но някои съвсем малди може да не знаят - преди предния пукнибалон в 2008ма-2009та Варна изпревари София по средни цени. С много малко. После стана каквото стана и днес Варна е далеч зад София. На този сегашния , т.е. бъдещия пукнибалон хита в тази статия казвате, че ще е Пловдив. Съгласен. Щото в Пловдив нямам имотни интереси де, та ми е и все едно. Чудеса сме виждали и явно много още ще видим, защото когато комунизмът си отиде, а истинска демокрация и пазарна икономика не са дошли си е точно времето на чудесата. НАй-голямото чудо ще е да видя по улиците на българските градове и села толкова деца, колкото например се виждат по старите български филми от рода на Войната на таралежите. Та я сега си помислете колко деца живеят на вашата улица, във вашия блок. Да питам ли за селата. Всичко друго е ден до пладне. Кой ще ги насели тези нови жилища?
1
 
27
 
7
преди 7 месеца
Шопите съсипаха целата държава значи... :)
Няма ли да се спрете да давате подобни безумни цени за строителни технологии от миналия век?
Пасивните къщи излизат между 1000 и 2000 евро кв.м. завършени до ключ и разходите по тях са ужаааааасно малки в сравнение с етажната собственост.
2
 
21
 
6
Yanis83 до: pinoccio
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Да, наскро минавах през Обеля.Много скоро проблемът с паркирането ще го има и там.От от около 10 новостроящи се сгради само една е читава.Най-фрапираща беше в Обеля 1 до Еконта,една права колона нямаше,повечето като нахапани от динозавър.Първа плоча видима денивелация 20-25 см. мисля,че обекта дори е спрян. За цените разбрах,че са сериозни:))))
8
 
20
 
5
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
жилищата в центъра на Пловдив гонят цената на тези в Обеля в София, където в мазетата гледат шарани и гъби, и където дори и за въпросните 1000Е кв.м. от статията няма да намерите. Но, иначе внушението е, че цените са нормални, щом и в Пловдив вече гонят софийските. Когато цените в центъра на Пловдив догонят 3000Е кв. м. на крайните квартали Иван Вазов и Лозенец, тогава да дойдат на напишат тези работи.
1
 
34
 
4
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Точно в пловдив фирмата която е с най-големи "възможности" и лапва почти всичко в централната част /вече включително и "горелите" тютюневи складове /
се слави с некачественото си строителство.
2
 
17
 
3
zelka007 до: Yanis83
преди 7 месеца
ха ха ... +1
3
 
57
 
2
преди 7 месеца
Няма профилна снимка
Повишаващо се качество на строителството!Повечето нови сгради са уродливи творения на архитектурни врътки,изпълнени некачественно от некомпетентни проектанти,техници и работници.Всичко това с възможно най-евтините материали. Разбира се,има и качествено строителство,но то е пренебрежимо малко и се купува от хора които са наясно за какво си дават парите (те също са малко).
10
 
59
 
1
преди 7 месеца
Очакванията на строителите и брокерите, винаги са едни и същи. Ролята на медиите е услужливо да ги пробутват на хората, и да манипулират обществото.