Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Суровини

Рияд ще увеличи още повече добива на петрол - до 13 млн. барела на ден

Това ще бъде първото разширяване на капацитета на кралството от десетилетие насам

   1| 2| 3| 4| 5| 6| 7| 8    
1
 
3
 
49
khao до: dikens15
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
а как реши че съм от мокрите ? а не от сухите или от рунтавите ?
А тъъъп :) и айде да се разберете с любовницата ти юлиан къв съм последно ! не може да съм от нов път и да съм мокът ! това все едно да съм фен на путин и образован ! Нестава, нежен !
5
 
8
 
48
cherney до: Mavi Goz
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Това, че сте крайно неуравновесен е съвсем очевидно, а липсата на интелект изобщо не следва да се коментира. Но ако е възможно от позицията на ограничения умствен потенциал да дадете някакви аргументи за това, че Русия е суперсила в каквото и да е - военна област, икономика, нови технологии, социално-обществена сфера, финанси и прочее. Единственото, което е безспорно, че на съседите на Русия /Грузия, Украйна, Беларус и Прибалтика / адски не им е провървяло с такъв съсед.
8
 
8
 
47
Dr. Vatnikov до: cherney
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
И като допълнение, за диказателство на казаното, ако имаш време някога, влез в някоя путинофилска група и разгледай снимки от профилите на участниците.
Ще се изумиш от приликите на участниците - грозни озлобени физиономии, хора с 2 см чела, бълващи грозни и просташки коментари, криви физиономии, бедни и неуспели, комплексари, философстващи мързеливци, хейтъри, завистници и всякакви такива.
Ако ги питаш, освен Пyтя, какво обичате, ще ревнат в един глас Българияяяя, но 95% от коментарите им за България са плювни на тези лицемери. Но нито един коментар за Пyтя не е такъв.
8
 
10
 
46
Dr. Vatnikov до: cherney
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
На местните копейкаджии не можеш да угодиш. Ако не хвалиш Пyтя, значи си предател, според тях.
Хора, които не са стъпвали там или ако са, не по-далеч от центъра на Масква или Питера.

Те всъщност не са русофили, те всъщност са неудачници, социални аутсайдери и просто загубеняци, които не могат да виреят в нормална среда и на живот и смърт си търсят виновник за собствения си неуспех.

Пропагандата на Пyтя им предложи алтернатива, даде им цел за мразене и им каза: Не сте виновни вие, че сте лузъри, Запада е виновен и ние сме с вас срещу тях.
И те повярваха. И затова със зъби и нокти ще защитават Пyтя до последно, те всъщност защитават себе си и предетавата, че не са виновни, че са лузъри.
Тук там се среща и някой бивш партиен секретар, тъгуващ по старото време и че сега никой вече не го брои за жив.

Това е.
9
 
9
 
45
Mavi Goz до: cherney
преди 6 месеца
Упс... Ти толкова си си повервал, че вече прегази Герхард Шрьодер, Роджер Уотърс и Оливър Стоун като куцо пиле - домат... :lol: Полезни буржоазни ид иоти били, молим ви се... Само че тех и след 100 години ше ги знаят, а след тебе и сега никой не те знае, а след 50 години и дупка от chervey нема да има.... Когато си напишеш името, мише анонимно, тогава ела тука да издуваш бузи - да видиме и да те сравниме с ид иоти като Оливър Стоун и Роджър Уотърс и да ти направиме по едно дълбоко метане. Тогава ти ше пишеш за Русия, а аз ше траем, замаян от респект...
btw, ти за безполезни пролетарски де били чувал ли си? Ако не си, погледни в огледалото... Това, че си живял в Русия не значи, че имаш нещо в тиквата - пълно е и с истински руснаци, които по писане на глупости за Русия ше те скъсат още на старта. Ние тука не си обсъждаме биографиите и кой къде е живял, а позициите на Русия в нефтения бизнес и в геополитиката - и в двете безспорна и незаобиколима суперсила, особено когато са засегнати нейни интереси и държи да се съобразяват с нея. Иначе, никой немаше, откакто поне аз се помним, а аз за разлика от тебе помним от поне от половин век назад, денонощно да се занимава с Русия и да троши луди кинти, за да поддържа военен паритет с нея...
Празноглавецът тук безпогрешно се познава по скорострелното поставяне на квалификации от вида “русофил, копейкаджия, ватенка, уш анка, рубашка” и пр. на всеки, който гледа на Русия като на реална геополитическа, военна и икономическа сила. Ако ти мислиш, че тя не е такава, то значи целокупният Запад, съсе сичките си мозъчни тръстове и аналитични центрове, разузнавателни служби и военни съюзи само трошат парите на данъкоплатците и е време да се изокаш не тука, къдета само другарката Бидон-Креватникова и видинският Смарт ше ти поверват, а на по-високо, международно ниво и да вразумиш и успокоиш истерясалите западни военни и политици, че до година - година и половина Раша сама ше си легне у ендека... всъщност, тя вече е полегнала, ама покрай соронавируса никой не е забелязал... ;)
Я по-добре си прасни една злобойка да ти олекне, че с това чекане Русия да се гътне мноо си се напрегнал и ше избие зловредно нанекъде... ;)
6
 
2
 
44
dikens15 до: khao
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Какъв етнос може да е един мокър влах???? А за вашите културни особености сме чули!!!
4
 
12
 
43
cherney до: многодобре
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Родината ми е България. Русия познавам като пръстите на двете си ръце по стечение на обстоятелства за разлика от *** русофили у нас, които нито познават страната, нито говорят езика, нито пък са наясно какво си случва там. Преди сто години Ленин беше дал едно много хубаво определение за тези хора от условния Запад / ние също сме част от този свят / - "полезни буржоазни ***". Такива са милионери като Роджърс Уотърс, Оливър Стоун, Герхард Шрьодер, а също и обикновени хора. В този форум също има няколко подобни глупаци.
6
 
3
 
42
многодобре до: cherney
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
...за сравнение - има много " българи" родени и израсли в България , но добра дума за родината си не казват! ...човек носи родината в сърцето си, в твоето има ли такава?
9
 
5
 
41
преди 6 месеца
Я тук децата на капитан гранд отново пророкуват фалити за Русия. За 15 -20 път през последните 5-6 години я фалират .....голем смях. А златно валутните резерви на Руската централна банка растат ли растат и вече са на доларовата равностойност 570 милиарда долара....
6
 
14
 
40
cherney до: Mavi Goz
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Мненията ти за Русия са на човек, който няма никаква представа за страната. Аз имам някаква бегла представа, доколкото съм роден там, там съм завършил основното си образование, руския език ми е като матерен и 1/3 от живота ми е преминал в Русия. А ти си просто русофил, който дори не знае защо е такъв. Изглеждаш крайно неинтересен човек