Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

По света

Испания нареди на големи собственици на имоти да намалят наемите

Правителството обяви и план да позволи на собственици на жилища с пострадали финанси заради коронавируса да забавят плащания по ипотечни кредити

0
 
1
 
3
Стоян Петров до: фиг.1
преди 1 година
Няма профилна снимка
"Що ставате комунисти бе?" питаме, защото испанското правителство намаля наемите само на големите собственици, които са чужди фондове. Испанските като "малки" собственици и още повече гласоподаватели, не закача. Ако имаш наематели, естествено че ще се опиташ да ги задържиш. В случай че напуснат и останеш 2-3 месеца без наем, загубите ще са много по-големи отколкото ако намалиш временно или отсрочиш наема. Сметката е бакалска, но това не ми пречи да те поздравя че постъпваш праведно.
0
 
3
 
2
фиг.1 до: national power
преди 1 година
Няма профилна снимка
Аз сам предложих на наемателите намаляване или отсрочване на плащанията и в крайна сметка намерихме решение, което да задоволява и двете страни. Смятам, че в ситуации като тази на първо мято е солидарността, а принципите са след това. По-трудно бих разбрал позицията на хора, които винаги са ненавиждали капитализма, а когато започне да действа според техните разбирания, веднага почват: "Що ставате комунисти, бе?"
0
 
6
 
1
преди 1 година
Няма профилна снимка
Ха ха ха значи когато пече слънце и има кво да е крадне сме демократи ама като завали сняг ставаме комунисти.Ха ха ха