Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Бюджет и финанси

Петър Чобанов: Рокадите в ББР бяха очаквани

В актуализацията на бюджета липсва последователен макроикономически сценарий, твърди бившият финансов министър

3
 
5
 
6
преди 1 година
Няма профилна снимка
За какви рокади говори това ДеПеСАРСКО мекере?

НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА ОТГОВОРИ НА ВЪПРОСА - защо Гешев и прокуратурата не са влезнали с КАЧУЛАТИТЕ в офисите на ББР за да проверят ИЗКОНСУМИРАНО ЛИ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕТО и ПРЕВЕДЕНИ ЛИ СА ТЕЗИ 75 МИЛ. ЛЕВА ОТ ББР ПО СМЕТКАТА НА КОЛЕКТОРСКАТА ФИРМА?!!
Изкупила ли е колекторската фирма лошите кредити на фирми и има ли сред тях такива в които участват Пеевски , Румен Гайтански /ВЪЛКА/ , Думузчиев ..

КОИ ЧАСТНИ БАНКИ СА ОЩАСТЛЕВЕНИ ОТ ОСВОБОЖДАВАНЕТО СРЕЩУ 75 МИЛИОНА ДЪРЖАВНИ ПАРИ ОТ ЛОШИТЕ КРЕДИТИ сред които подозирам да са и тези на гореизброените лица ?!!!

За това ли ГЕРБ и ДПС правят поправка в Закона за бюджета за 2020 с който ни загробват с едни 10 млрд.лв. ЗАЕМИ , ИЗЧИСТВАЩИ БАНКИТЕ ОТ ЛОШИТЕ КРЕДИТИ НА ПЕЕВСКИ И ОСТАНАЛАТА КРАДЛИВА ДЕПЕСАРСКА ОПГ, или за да представят на бедстващото от безработицата население някаква спасителна помощ!!

Човек трябва да е много *** за да не осъзнае, че ГЕРБ е придатък на ДПС.
Случаят с ТЕЦ Варна и прехвърлянето на студеният резерв на ТЕЦ 2 на Доган си е чиста ДЪРЖАВНА ЛОБИСТКА ПОЛИТИКА НА БОРИСОВ ЗА ДПС И ЛИДЕРА МУ ПОЧЕТНИЯТ ПРЕДСЕДАТЕЛ И ДОКТОР НА Т.Н. хидроинженера Доган.

Спомняте ли си как през 2009 година Борисов се закани да се справи с този КОЙТО РАЗПРЕДЕЛЯ ПОРЦИИТЕ В ДЪРЖАВАТА ??
За съжаление не само не се справи , но не успя да събори и барбекюто му в сараите.

БОРИСОВ И ЕКИПА МУ СЕ ПРЕВЪРНАХА В ЧАСТ ОТ ТОВА СРЕЩУ КОЕТО ЩЯХА ДА СЕ БОРЯТ.

ВРЕМЕ Е РАДЕВ , АКО ИМА СМЕЛОСТ ДА СПРЕ ТОЗИ ЛЕТЕЖ КЪМ ПРОПАСТТА , КАТО ВЪРНЕ ЗАКОНА ЗА БЮДЖЕТ 2020 И СВЪРЗАНИТЕ С НЕГО ТЕКСТОВЕ ЗА НОВ ДЪРЖАВЕН ДЪЛГ , КОИТО ВИДНО ОТ СЛУЧАЯТ МАВРОДИЕВ СЕ ПОЛЗВАТ ЗА ИЗЧИСТВАНЕ НА -ЛОШИ КРЕДИТИ НА ПОЗНАТИ НИ ОТ СЛУЧАЯТ С КТБ ЛИЦА. а не за помощ на спрелите работа фирми и помощ на безработните.

РАДЕВ ТИ СИ !!
БЪЛГАРИЯ СЕГА ТЕБЕ ГЛЕДА.
Връщай закона обратно за да се ИЗБЕГНЕ ПЛАНУВАНИЯТ ГРАБЕЖ на средствата от един ДЪРЖАВЕН дълг , който ще отиде за изчистване на лошите кредити на една ОПГ , а не за спасяване на закъсалите фирми и десетките хиляди безработни .

ВРЕМЕ Е НА ТАЗИ ОПГ НЯКОЙ ДА СЛОЖИ КРАЯТ !!
1
 
4
 
5
serafima до: Спящият бик
преди 1 година
Няма профилна снимка
Петре (Чобанов), защо не ИЗОКА досега, като знаеш тези работи? Или точно по Чудомир изокваш, когато вече работата е ясна? Така хем си си на разположение за следващ пост, хем се правиш на поборник?
1
 
5
 
4
serafima до: крас
преди 1 година
Няма профилна снимка
Много добре знаят, че президентът Румен Радев не им е виновен. НО КАК да не се заяждаш с него, като е пряко избран от 66% от гласувалите? Как да не се заяждаш, като говори истината? Как да не се заяждаш, като това ти е последно средство да се опитваш по всякакъв начин да запазиш статуквото, при което ГЕРБ печели, а страната ни загива?

Странно е колко е изпростял народът ни. Мнозина не разбират действията на Радев, че той реагира след като онзи разюздания го нарича дърга и зла свекърва, напомня му, че баща му е починал тази ден и се държи БЕЗОБРАЗНО. Ние с вас, ако видим такъв човек на улицата да говори така, ще го отминем. На него всякакви простотии са му разрешени, нарече служител на Радев ***, и това се възприема. Вместо това да поразкаже за къщата в Барселона. Там мълчи като бито д--е.
2
 
5
 
3
преди 1 година
Няма профилна снимка
Червено-депесарското м.екере защитава депесарската банка. Много му вярвам, ши знайш!
1
 
5
 
2
преди 1 година
Няма профилна снимка
Защо само уволнение?
Съд няма ли да има?
Разхищение на държавен ресурс в условията на извънредно положение, това не заплашвали националната сигурност?
3
 
4
 
1
преди 1 година
Няма профилна снимка
Сега е ред на ПРЕЗИДЕНТ РАДЕВ да издаде командата: КРЪГОМ И ОБРАТНО НА ЗАКОНА ЗА АКТУАЛИЗАЦИЯ НА БЮДЖЕТ 2020 !!!

Да се гласува НОВ ДЪЛГ в размер на 10 млрд. лв който видно от случаят ББР отива не за подкрепа на десетките хиляди нови безработни, а за ИЗЧИСТВАНЕ НА НЕСЪБИРАЕМИТЕ КРЕДИТИ НА ЧАСТНИ БАНКИ показва, че
държавата в лицето на правителството нямат организация за правилното разпределение на тези милиарди , от което се възползват БАНКИТЕ и техните представители в ПАРЛАМЕНТА.

ДОКАТО НЯМА ЯСНА ПРОГРАМИ И ПРАВИЛА КАК И ПО КАКЪВ НАЧИН ЩЕ СЕ РАЗПРЕДЕЛЯТ ТЕЗИ ПАРИ , и за да не се стига до такива ПРЕСТЪПЛЕНИЯ като това с ББР и тази КОЛЕКТОРСКА ФИРМА , е редно радев да върне ЗА НОВО РАЗГЛЕЖДЗАНЕ НА ПРОМЯНАТА НА ЗАКОНА ЗА БЮДЖЕТ 2020 година.

Още по важно е вместо да се тегли НОВ ЗАЕМ да се ПОЛЗВАТ СРЕДСТВАТА ОТ ФИСКАЛНИЯ РЕЗЕРВ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО, КОЙТО КАТО РАЗМЕР ГОНИ 10 МИЛИАРДА ЕВРО!!

РАДЕВ ,
БОРИСОВ И ПРАВИТЕЛСТВОТО МУ КОЕТО Е ПРИНЦИПАЛ НА ББР ПОКАЗА КАКВИ СА НАМЕРЕНИЯТА МУ ДА СЕ СПРАВИ С КРИЗАТА.
Време е да им дадеш командата КРЪГОМ И ОБРАТНО докато си научат урока!!