Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Начало

Защо страните от Източна Европа отчитат по-малко случаи на COVID-19 от Запада

Бързите и строги мерки са ограничили значително заразата в региона, но има съмнения относно коректността на данните заради малкото тестове

   1| 2    
2
 
3
 
12
преди 1 година
Къде сме ние по тестове на 1 милион население, все някакви колоси са пред нас и ни водя ;) :Kyrgyzstan6,072Jordan6,038Peru6,016Panama5,633Armenia5,586Dominica5,320Palestine5,293Barbados4,618Bulgaria 3,886https://***.worldometers.info/coronavirus/
1
 
4
 
11
korn до: julian12
преди 1 година
Няма профилна снимка
Може и така да е. Разкажи за да те разберем. Урсула, Дзинпин, Тръмп, Путин и другите световни лидери наложиха карантина-те ли искат да заробят хората? Или Бил и Мелинда държат на каишка Тръмп, Путин, Урсула и Дзинпин и ги карат да заробят хората по света, за да изкарат пари, щото милиардите които имат не са им достатъчно?
2
 
2
 
10
преди 1 година
Няма профилна снимка
Писачите тази статия търсят под вола теле като твърдят, че по-малкото тестове водели до по-малко заболели !!??. Важното е не колко заболели има, а колко от тях са в тежко състояние с видими симптоми и се нуждаят от сериозно лечение. Това не можеш да го скриеш. Можеш да направиш 6 милона тест и да видиш, че 800 000 са са болни или преболедували, но от тях ако само 800 са се нуждаели от болнична помощ и само 80 са починали, определено може да се каже, че съответната страна се е справила, а как няма значение. За мене една от причините за големия брой заразени е големият туристически и бизнес поток към страните от западната част на Европа. Ако този поток се беше изсипал в нашата част на континента, то картината щеше да е обратна.
4
 
1
 
9
khao до: julian12
преди 1 година
Няма профилна снимка
Има вече доста източници от акредитирани лица. ---хахах, акредитирани от маанстрихския университет за дишуошъри ... или? :D ... където за две седмици ставаш специалист по всичко!
2
 
2
 
8
julian12 до: korn
преди 1 година
Няма профилна снимка
Карантината е да заробят хората. Вземи потърси малко да видиш колко всъщност е опасен вируса. Има вече доста източници от акредитирани лица.
2
 
3
 
7
julian12 до: zelka007
преди 1 година
Няма профилна снимка
Веднага ще ти отговоря. С тъ-по-тии. А бил и мелинда не дават пари ей така нали се сещаш ?!Аз ако съм на Русията няма и една копейка да им дам на тия шарлатани.
3
 
4
 
6
zelka007 до: ing5rov
преди 1 година
не е истина колко ти е гладка билярдната топка в главата дето ти замества сивото вещество ... :))) ... фондацията на Бил и Мелинда внася $368млн. всяка година в СЗО , вторит по големина донор на организацията след хамериканците ... любимата ти рассия внася $12млн. , двойно по-малко от нигерия ... :))) ... България внася повече от рассияните чрез участието си в ЕС ... :))) ...дори бегла представа си нямаш с какво се занимава организация като СЗО с годишен бюджет над $2,4млрд. ... :)))
3
 
5
 
5
korn до: крас
преди 1 година
Няма профилна снимка
Нали за това е карантината, да има по малко починали и по малко заразени, което пак щеше да доведе до блокиране на здравните заведения. Как да ти обеснят хората за да го разбереш.
1
 
10
 
4
крас до: wag1111
преди 1 година
Няма профилна снимка
Тъй като поставяш въпроса за смъртността с твое позволение ще уточня, че според сводката на НАЦИОНАЛНИЯТ СТАТИСТИЧЕСКИ ИНСТИТУТ на България БРОЯТ НА ПОЧИНАЛИТЕ ЗА 2019 ГОДИНА БЪЛГАРИ Е 108 500 ЧОВЕКА!!!108 500 ЧОВЕКА ЗА ГОДИНА , средно за ден са 300 човека !!!От тези 300 на ден починалите от КОРОНАТА са 1 човек !!!!Това е 0,34 % !!!!!!!!!!!!А колко са починалите от БЛОКИРАНИТЕ ЗДРАВНИ ЗАВЕДЕНИЯ от ИНФАРКТ и ИНСУЛТ ?!!! Броят им в тази криза вероятно се е УВЕЛИЧИЛ !!!Но тях кой ги брои!!
1
 
5
 
3
преди 1 година
Господ и сега беше българин !