Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Новини и анализи

КФН одобри проспекта на ПИБ с емисионна стойност 5 лева

Банката ще продаде до 40 млн. нови акции

   1| 2    
5
 
16
 
6
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
ЧУДЕСНА ДАЛАВЕРА !!
5 лева за акция при пазарна цена 2,4 !!!!

ПОЗВОЛЯВАМ СИ ДА ИЗРАЗЯ ИСТИНСКО НЕДОВЕРИЕ В ТОВА , ЧЕ ПОСОЧЕНИТЕ 2,4 ЛВ. СА ИСТИНСКАТА ПАЗАРНА ЦЕНА НА АКЦИИТЕ ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ , ЧЕ В НАЧАЛОТО НА МАРТ ТЕ СА БИЛИ САМО 1,6 ЛВ.

Но да приемем, че цената от 2,6 лв. за акция е реална , а не СПЕКУЛАТИВНА!
Сметката е, че при горница от 2,6 лева на парче умножена по броя на акциите 40 милиона прави ЧИСТА ПЕЧАЛБА от 104 мил лева!!!

ЯСНО Е ЗА КОГО Е ПЕЧАЛБАТА, НЕ Е ЯСНО ЗА КОГО ЩЕ Е ЗАГУБАТА.

СЕГА ОСТАВА ДА НАБЛЮДАВАМЕ КОИ ЩЕ СА БАЛЪЦИТЕ КОИТО ЩЕ ПАЗАРЯТ ЕМИСИЯТА И С ЧИИ ПАРИ ЩЕ ГО НАПРАВЯТ.

Това , че няма да е МАВРОДИЕВ е от ясно по ясно, но дали пък заместника му дошъл точно от тази банка няма да ни предложи изненада с някой ход и ПАРИТЕ НА ДЪРЖАВАТА УПРАВЛЯВАНИ В ББР ДА СЕ ОЗОВАТ ТОЧНО В ЧАСТНАТА БАНКА НА ЦЕКО И ИВАЙЛО.

СЕГА ДА ВИДИМ КОИ ЩА СА БАЛЪЦИТЕ КОИТО ЩЕ КУПУВАТ ТЕЗИ ОБЛИГАЦИИ.

Ако това се случи въпроса опира не само до печалбата но и до ПРАВОТО НА ГЛАС , който ДЪРЖАВНАТА ББР БИ ПОЛУЧИЛА ОТ ТАЗИ ОПЕРАЦИЯ при която и ЦЕКО и ИВАЙЛО СИ ЗАПАЗВАТ ПРАВАТА НА МАЖОРИТАРНИ СОБСТВЕНИЦИ!!!

При подобна хипотеза ОБЛАГОДЕТЕЛСТВАНИ от подобна операция ще са ДВЕ ЛИЦА - Минев и Мутафчиев !!!
В този вариант не е необходима Гешев да се връща за да разглежда престъпленията на Костов които отдавна са загубили давност, а да СПРЕ ПОДОБЕН ПЛАДНЕШКИ ГРАБЕЖ НА ДЪРЖАВНИ СРЕДСТВА ОСЪЩЕСТВЕНО В ИМЕТО НА ЦЕКО И ИВАЙЛО !!!!

ДОПУСКАМ, ЧЕ ТОВА НЯМА ДА СТАНЕ ДИРЕКТНО , А ЧРЕЗ ПОСРЕДНИЦИ ПОДОБНО НА ЕДНИ ДРУГИ ДВЕ БАНКИ КОИТО БЯХА ЗАМЕСЕНИ В НАЛЕТИТЕ 75 МИЛИОНА ЛЕВА.
Тази сделка на ББР мина тихо по търлици и облажилите са от нея ЖОРО ИНСА и ВИЗАНТИЙЦИТЕ останаха без последствия за приведените им от МАВРОДИЕВ 75 МИЛИОНА ДЪРЖАВНИ ПАРИ!!

Всъшност нито ЖОРО , нито ВИЗАНТИЙЦИТЕ са виновни.
Виновен е не този който яде зелника , а който им го дава - ОБВИНЕНИЯТ ОТ МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯ БОРИСОВ БИВШ ШЕФ НА ББР - лицето МАВРОДИЕВ.

Защо тази далавера при тази КРИЗА ЗА ПАРИ се замълча и по нея нито дума нито вопъл нито стон?!!!

Къде е др. *** и отбора и от финансисти като Румен Гечев и подобия???
Вероятно са заети с корона вируса и не им прави впечатление, че ПАРИТЕ на останалата без работа РАЯ отиват в някакви ЧАСТНИ лица собственици на банки .

ПО ВАЖНОТО Е КАКТО СЕ ИЗРАЗИ БОРИСОВ НЕ РАЯТА , А "ДА ПОДДЪРЖАМЕ БАНКИТЕ СИ СВЕЖИ" !!!

Остава неясен само въпроса - ЧИИ БАНКИ ЩЕ ПОДДЪРЖАМЕ С ПАРИТЕ НА ИЗНЕМОГВАЩИЯТ ОТ БЕЗРАБОТИЦАТА ДАНЪКОПЛАТЕЦ - тизи на ЖОРО , на ВИЗАНТИЙЦИТЕ , или сега пък на ЦЕКО и ИВАЙЛО?!

Всъшност - какво тук значи някаква си личност без работа и без средства.
Да тегли кредити от ЧАСТНИТЕ БАНКИ на които налива с данъците пари.

ТАКА ПРЕКАРВАНЕТО Е ДВОЙНО - веднъж нашите пари които са в ББР отиват като ДЪРЖАВНА ПОМОЩ на ЧАСТНИ ЛИЦА , втори път теглим заеми и поддържаме банките им СВЕЖИ!!
4
 
12
 
5
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Защо да е измама? Те не пускат нови акции на цени под пазарните за да подбиват покупките ни, а на цеин двойни на пазарните, така че който иска да може да си купи от новите акции на новите цени. Нормално е новите акции да са по-скъпи, все пак са нови и не са толкова износени и изпокъсани като старите, а и имат и по-голяма колекционерска стойност. Каро мже да го обясни по-добре.
3
 
8
 
4
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Измама това е *** ..... една голяма измама.
2
 
16
 
3
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Нещо не разбирам,защо да купуваме на 5лв., като човек може да си купи на 2.40-2.50лв. доволно много от пазара? Нещо не виждам причина.
4
 
13
 
2
mnz
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
На 5 лв. си струва да се вземе тук, браво за добрата цена.
5
 
15
 
1
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Браво, на 5 лв. всеки ще иска да си вземе от новите акции, много квалитетна цена. Дано скоро да набират тези 200млн.лв. капитал, че да може Горанов да кандидатства за ЕРМ2. Да записваме задружно новите акции.