Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Начало

Влагането на 110 трлн. долара във ВЕИ ще създаде 50 млн. работни места

Подобна инвестиция има потенциал да доведе до спестявания от 50 трилиона до 142 трилиона долара до 2050 г., посочват от агенцията за възобновяема енергия

   1| 2    
0
 
0
 
15
преди 1 година
В този кризисен момент, някакви екоталибани нагло да искат някой да им даде 110 ГБ е проява на върховно безочие !!! Надали в тая организация: Ирена има и един, дето някога да си е изкарвал хляба с труд.
2
 
0
 
14
Valentin13 до: Oбичам България
преди 1 година
Няма профилна снимка
харесвам ти чувството за хумор. мене тези про стотии в тази статия ме ядосаха. не успявам да се въздържа на такава безпрецедентна и безкрайна слабоу мственост.
5
 
0
 
13
преди 1 година
Няма профилна снимка
такива статии верно са излишни!... само плашат неуките и технически неграмотните!
2
 
3
 
12
преди 1 година
Няма профилна снимка
това е абсолютно профанска статия не знам дали писача е душевно болен или е добре платена "сороспия", но подобни писания са толкова вредни за ситуацията , в която се намира светът, че бих я сравнил с Манифеста на Коменистическата партия от 1848 година. и тогава, мнозинството на хората са се подсмихвали на безумните бълвочи в този манифест, но в следващите 170 човечеството яде л айната на това. сега този следващ манифест на Либералната Демокрация може би ще бъде братското продължение на 2 сестринси идеологии.
2
 
3
 
11
преди 1 година
Само да подчертая, че ВЕИ не значи само соларки и перки.
На въпроса от коментар №7: "Как точно ще ги създаде(работните места)? Има нужда някой да върти перките? Или да насочва сивите слънчогледи? ", отговорът е следния - ВЕИ-та много - от соларки и перки, до ВЕЦ-ли, ГЕЦ-ли, морски ВЕЦ-ли, централи за биоенергия и т.н и т.н достатъчно материали в интернет с лопата да ринеш. Това всичкото са сгради и прилежащи съоръжения. Тяхната работа се контролира и следи от компютърни системи - съответно специалисти които работят с тях и такива които ги поддържат материално и софтуерно. Отделно самите сгради и съоръжения имат нужда от поддръжка и ремонт - ето ти още специалисти и работници. Всичките тея "екстри" пък имат нужда от видеонаблюдение и охрана....и накрая да завършим с административен персонал, счетоводство, инспектори по безопастност на труда, почистващ персонал.
И всички тея хора определено не завъртат слъчногледите и не духат на перките...
Отделно - замислете се кои сектори по време на COVID-19 не спряха работата си, защото са важни за що годе нормалното протичане на живот и отделно някои са свързани и с националната сигурност - медицина и производствата свързани с нея, сигурността и разбира се ЕНЕРГЕТИКАТА.
Та всякакъв вид инвестиции в енергетиката за мен са меродавни.
1
 
3
 
10
Otka4eni reformatori до: Hahoto
преди 1 година
Няма профилна снимка
Изключително точен коментар. Но кухите лейки тук няма как да го разберат.
0
 
3
 
9
ДХДО до: Oбичам България
преди 1 година
Няма профилна снимка
Отдавна не бях попадал на нещо, което да е заредено с толкова хумор и да ме накара да се смея от сърце :)

„+” от мене! :))
1
 
3
 
8
преди 1 година
Няма профилна снимка
"Твърде много реторика" = вярно е. Твърде много празни приказки. Инвестициите трябва да са ефективни. Онези, за които се говори не са. Не и по начина, по който се предлагат.
3
 
5
 
7
преди 1 година
Как точно ще ги създаде? Има нужда някой да върти перките? Или да насочва сивите слънчогледи? Ще доведат до спестявания инвестициите във ВЕИ, но само за т.нар. бизнес. Да им останат джобни да си купуват Бентлита.
Нормалните хора следва да плащат на десеторни цени ВЕИ-икономиката.
1
 
3
 
6
преди 1 година
Няма профилна снимка
Ега*ти простотиите...