Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Други

Goldman Sachs: Не предприемайте подхода на Швеция срещу Covid-19 у дома

Според анализаторите редица демографски фактори са предпазили страната от най-лошото

2
 
3
 
4
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Акой подход да предприемем господа банкери?!!

Нали се сещате, че когато когато приключи карнавала наречен "КОРОНАВИРУС" и маските паднат ще блесне жестоката истина, че САЩ е една БАНКРУТИРАЛА ДЪРЖАВА на която никой няма да има желание да купува хартийките и облигациите?!!

Проблема е , че не само САЩ но и ЕВРОПА ще поеме по пътя надолу към пропастта.

УБИТА ИКОНОМИКА , СРИВ НА ИЗНОСА , ОГРОМЕН ВЪНШЕН ДЪЛГ , ОТРИЦАТЕЛНО ТЪРГОВСКО САЛДО - това е състоянието не само на САЩ но и на всички останали носители на тази ЛИБЕРАЛНА СИСТЕМА в която СПЕКУЛАТА и ИЗМАМАТА са издигнати в култ , а ИКОНОМИКАТА и ДЪРЖАВАТА са останали на втори план.

НОВОТО Е ПРЕДСТОЯЩАТА СМЯНА НА ЛИБЕРАЛНАТА СИСТЕМА С ВСИЧИКИ НЕЙНИ ПРАВИЛА И НОСИТЕЛИ.

Смъртта на една такава ЛИБЕРАЛНА СИСТЕМА е свързано с големи драми във всяка една най малка клетка на обществото и сътресения които няма да бъдат подминати без сблъсъци в самите държави, енергията от които може да бъде насочена към трети страни работещи по един друг модел различен от наложеният като световен либерален модел.

НЯМА СЪМНЕНИЕ, ЧЕ ВРАГА ЩЕ Е КИТАЙ И ОПИТА НА САЩ ДА ОБЕДИНЯТ ВСИЧКИ ОКОЛО ТАЗИ ТАХНА ИДЕЯ ЩЕ СЕ СБЛЪСКА С ДРАМИ ПОДОБНИ НА ТАЗИ В РУСИЯ, където срещу проамериканската руска олигархия ще се изправи прокитайски настроените региони от периферията на Москва.
2
 
1
 
3
penman до: ing5rov
преди 1 месец
Няма профилна снимка
*** откога можете да четете?
4
 
6
 
2
преди 1 месец
Няма профилна снимка
gs е прав в случая
шведите са си перманентно в социална изолация. те не си говорят със съседите, дори се избягват.. В културата им е да намират близките отношения и присъствие за притеснителни другия - избягват се и без вирус.
Нямат мнгоо приятели и не се събират на големи групи. имат голяма територия и малко население - пръснати са , особенно на север. Имат на пректика 2-3 града, останалото са села и планки.
И последно - прав е епидемиолога им - дори да е отворено заведение или магазин - хора със много силен разум и дисциплина каквото са шведите никога няма да отидат там и да се изложат на излишна опастност. т.е. има си заведения, но те са напрактика празни или полупразни
Гледах по бг новините как бг собсвеници на заедения искат по-малко растояние от 2.5м м/у масите, защото щели да хванат малко маси.... а аз си мисля че и тези маси ще са им много, защото няма да имат клиенти така или иначе, освен ако не са прости клиентите им!
Каквито и мерки да олабят аз ще си живея както по време на карантина, защото зная че нищо на вън не се е променило - и дори напротив - станало е много по лошо от преди като риск за здравето ми!
5
 
3
 
1
преди 1 месец
"...твърдят от Goldman Sachs, пише Bloomberg."

Туй само като прочетеш , край на мача !