Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Плановете на петролните компании изостават от целите на Парижкото споразумение

Докато големите европейски енергийни дружества вече се ангажираха с ограничаването на въглеродните емисии, тези от САЩ все още неглижират проблема

1
 
2
 
10
Hahoto до: khao
преди 4 месеца
Ти нямаш перка бре, от модерните джендъри си! Ама жив и здрав!
3
 
0
 
9
khao до: Hahoto
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
ежедневно споря с амеби и други едноклетъчни мозъци като твоя! тропнах ти в устенцата и реши да се правиш на ощипана и обидена мома, хахахахахах!
да се оправдавам пред тролове и ниско интелигентни никога не е било, няма и да бъде!
щом те кефи, аз и ватника сме едно лице :)) през ВЕИ перката ми е!
2
 
3
 
8
Hahoto до: khao
преди 4 месеца
Ти с куха амеба спорил ли си, ако не пробвай със себе си и ще разбереш, че е безсмислено! За "мулти акаунтига" не се оправдавай. Ясен си - стилът и любовта към хейтенето, както и амебният интелект, го доказват. Ама плувайте, не ми пречите! :)
2
 
1
 
7
khao до: Hahoto
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Факт... оригинален съм, и понеже не спориш по изказването ми, приемам че си съгласен с него като един съвременен представител на селячеството (като манталитет)!
не практикувам мулти акаунтинг, запомни от мен - духовния водач има едно лице!
3
 
2
 
6
Hahoto до: khao
преди 4 месеца
Аууу Кухий, много си оригинален! Новият ти профил DrVatnikov и той. Запомни Кухий, една амеба, колкото и профила да и направиш си остава пак същата!
3
 
1
 
5
khao до: Hahoto
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
а знаеш ли че преди повече от 100 години софийските селяни са протестирали срещу асфалтирането на улуците ... и срещу трамвая ! ..та, Кво да правиш Земята се върти, уж вървим към светло технологично бъдеще, но някои неща си остават по старо! :):)
2
 
3
 
4
Hahoto до: Dr. Vatnikov
преди 4 месеца
Разбира се, че се движат в "правилната посока", но за правилните хора. Ти обаче не си от тях и никога няма да бъдеш. Просто ще си останеш с промит мозък от елементарния пиар. И понеже изначално си податлив на "правилните" внушения и не се затрудняваш да се съмняваш, за теб нещата са правилно ясни. Иначе за този интелект на амеба, който имаш, постовете ти тук са наистина героизъм! ;)
3
 
2
 
3
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Църкате ли, църкате ли?
:))

Значи нещата се движат в правилната посока.
2
 
4
 
2
преди 4 месеца
"сочи доклад на различни финансови компании, управляващи над 19 трлн. долара" - управляващите 19 трилиона долара, са най-загрижените инвеститори за климата. Когато управляваш 19 трилиона долара можеш да си напазариш нужните политици, нужните деца и нужните медии, за да плашиш хората с идвашия топлинен апокалипсис, докато изсмукваш пари през джобовете им от държавни помощи за ВЕИ. Това е глобална финансова измама, която се опитва да превърне целия свят в една ВЕИ финансова пирамида. Когато пускате такива зелени мирИзливи терлици, помнете, че и вие сте участвали в това нечистиво дело!
3
 
5
 
1
преди 4 месеца
Това е все едно петролните компании да тръгнат срещу самите себе си. Що за безумие? Да си гледат бизнеса !!! И без това зелените простотии са обречени, само си пилеят парите.

Който инвеститор не му харесва, да си продава акциите !!! Аре у лево !!!