Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Държавата ще субсидира чартърните полети на чужди туристи с 35 евро на седалка

Цените за чадър и шезлонг по морето също ще намалеят с не по-малко от 50% спрямо миналата година, става ясно от приетите на второ четене промени в Закона за здравето

0
 
5
 
6
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Значи български гражданин с български паспорт, живеещ в чужбина, ако си дойде за 14 дни трябва да изкара отпуската затворен в къщи под карантина.. А чужденецът ще се радва необезпокояван на моренцето ни.. хмм.. Неам думи!! Ами няма да си идваме тогава.. Ще ходим на море по други държави. Това ще е резултата от 'политиката им'.. (Както казаха по-долу - в България винаги се толерират чужденците, а не българите.. :/ )
1
 
2
 
5
преди 1 месец
Парламентът прие текст, който предвижда субсидия от 35 евро на седалка за чартърите, които превозват чуждестранни ТУРИСТИ към България с цел ТУРИЗЪМ, съобщава агенция „Фокус“. Това решиха депутатите с промените в Закона ЗА ЗДРАВЕТО на второ четене.
Къде са туристи къде закона за здравето...??!!
И кво, ся?! Аз плащам данъци не за "Няма да се редуцира размерът на ДДС за ХРАНИ И ЛЕКАРСТВА.", а за чуждестранните туристи, че те са социално слаби, рийш ли?!?!?!?!
Иначе сме една от застаряващите нации, най-много боледуващи, най-висока смъртност - а сега да плащаме и на туристите? Каква е логиката? Германия ще плаща ли по 100 евро на седалка за български турист например?!?! И на кого ги плаща тея пари - на авиокомпанията? Що не плаща на хотелите тогава - на стая? Що не плащат на транспортните фирми по земя - влакове, автобуси? Що не плаща на музеите? Що не плаща на концесионерите на плажове?!?!
На тея в парламента да не им се стопи сивото вещество в иначе изветрелите хралупи навместо глави които имат?!
1
 
2
 
4
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Видно е че тази държава не е държава на българите, а държава на чужденците!
0
 
4
 
3
ing5rov до: nkavrakov1982
преди 1 месец
цялата сволочь !
0
 
7
 
2
преди 1 месец
3
 
13
 
1
преди 1 месец
Значи,ако наши сънародници си дойдат от чужбина,трябва да си седят в къщи за 14 дни под карантина и да не излизат от дома си.Чуждите туристи,които идват обаче с цел туризъм,за тях карантина от 14 дни не съществува.Мисля че е крайно време българския народ да стане и са измете цялата *** в Народното Събрание.