Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Бюджет и финанси

Васил Божков разпространи предполагаем чат с финансовия министър Горанов

От Министерството на финансите отказват коментар по темата

0
 
4
 
4
крас до: Иво Динев Иванов
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Ивчо,

Малоумничещи като теб дори не могат да преценят това което е направил Горанов в полза на ПРЕСТЪПНИЯТ БИЗНЕС на БОЖКОВ!!

От представеният от божков запис от вайбъра е видно, че ГОРАНОВ НЕ СЕМО Е БИЛ НАЯСНО С ТОВА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ПРОДЪЛЖИЛО ПЕТ ГОДИНИ , НО Е И ЛОБИРАЛ ЗА БОЖКОВИТЕ ФИРМИ ПРЕД ПОДЧИНЕНИТЕ МУ КОИТО В МОМЕНТА СА С ПОВДИГНАТИ ОБВИНЕНИЯ!

НЕ Е ЛИ РЕДНО ГОРАНОВ ДА ПОЕМЕ ОТГОВОРНОСТТА ЗА ТОВА, ЧЕ Е ПРИТИСКАЛ ПОДЧИНЕНАТА МУ КОМИСИЯТА ПО ХАЗАРТА ДА ИЗВЪРШВАТ ТОВА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ДОВЕЛО ДО НЕВНАСЯНЕ НА 700 МИЛИОНА ПАРИ В БЮДЖЕТА?!!

Редно е , но в държава на *** и МУТРИ всичко е бля, бля, бля.
6
 
0
 
3
преди 1 месец
Дрън,дрън,дрън....Бля,бля,бля .... и коментариите и статията....
3
 
8
 
2
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Това което е публикувано доказва единствено ФАКТА, ЧЕ ГОРАНОВ НЕ САМО Е НАЯСНО СЪС СЛУЧВАЩОТО СЕ С БИЗНЕСА НА БОЖКОВ, но и че е СЪДЕЙСТВАЛ ЗА НЕГОВОТО ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ.

ГОРАНОВ Е ВЪЗДЕЙСТВАЛ СИЛОВО НА ЧЛЕНОВЕТЕ НА КОМИСИЯТА ПО ХАЗАРТА ЗА ДА МОЖЕ ДА СЕ УЗАКОНИ ПРИДОБИВАНЕТО ОТ БОЖКАВ НА ТЕЗИ 700 МИЛИОНА ЛЕВА.

Поведението на Божков с представянето на доказателствата НА ПАРЧЕ показват ИЛЮЗИЯТА МУ да върне бизнеса си, който според мен е тотално загубен.

БОЖКОВ НЕ Е РАЗБРАЛ, ЧЕ СЕ Е ИЗПРАВИЛ СРЕЩУ ЦЯЛА ЕДНА СИСТЕМА В КОЯТО СМЯНАТА НА ГОРАНОВ НЕ МОЖЕ ДА ПРОМЕНИ НЕЩАТА , а самият той няма да си върне онова с което е живял десетилетия.

Илюзията на БОЖКОВ е че с отстраняването на Горанов ще продължи да върти бизнеса си по старому.

СОРИ БОЖКОВ - играта ВА *** ти е явно непозната.
ИЛИ УДРЯШ ДЪРВОТО ОТ КОРЕНА И СТАВАШ ПРЪВ ИЛИ ГОРИШ!!
5
 
5
 
1
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Божков, това, което си публикувал е нищо конкретно. Ако можеш извади нещо, което е годно доказателство. Тези записи са за журналистите. Всички знаем и за Бойко, и Горанов, но ще го отнесе комисията. Защото Горанов е казал нещо със съгласието на Бойко, но е виновен е прекият извършител, т.е. комисията. С други думи, казали са ми по телефона какво да правя, но аз изпълнявам, за да не ме уволнят, защото съм калинка и доброволно съм приел да обирам горещите картофи.