Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

ЕС върви към трансатлантическа търговска война с отслабен ръководител

Дипломати се опасяват, че заявеният от еврокомисаря Фил Хоган интерес към главния пост в СТО го компрометира и поставя в неудобна позиция

0
 
0
 
7
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Най-добре е баба Меркел да предложи кандидат. На принципа от онази руска приказка - "Каквото направи баба, все е хубаво" именно той ще е успешен .
1
 
4
 
6
преди 1 месец
Няма профилна снимка
ЕС не може да спре електоронната олигарлхия на САЩ.....защото тия дето трябва да го направят са с американски паспорти и дипломи масово!!!
Франция засега успя.
3
 
2
 
5
преди 1 месец
Няма профилна снимка
В момента САЩ безжалостно притискат всички свои съюзници, в т.ч. и тези които се смятаха най близки. За целта използуват освен традиционните лостове за натиск ,също медиите, както и платената държавна и корпоративна бюрокрация. Следователно шансовете за успех на ЕС в това конкуретно противоборство са съвсем малки , ако не направо нищожни!
1
 
8
 
4
ing5rov до: Oбичам България
преди 1 месец
"...да защитава интересите на хората. "

Ти май много талавизия гледаш ...
6
 
3
 
3
преди 1 месец
Няма профилна снимка
ЕС цака непрекъснато САЩ на много фронтове, но във всички случаи е с цел да се облагодетелстват корпорации и чиновници. Накрая САЩ просто налагат реципрочни мерки и го ядем ние, потребителите на различни услуги. В това число и нашия комисар - Мария Габриел се доказа като поръчков инструмент и изключително некомпетентна да защитава интересите на хората.
2
 
10
 
2
korn до: Petar2015
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Що така мислиш? Кога ЕС е отстъпвал. На всички американски мита са налагани контрамита. Франция е единствената държава в света която се осмели и наложи данък на технологичните компании. Сделката за свободна търговия със САЩ беше отхвърлена щото не е в интерес на ЕС. Я дай примери за отстъпление и бял флаг.
7
 
3
 
1
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Спокойно, няма да има търговска война, а само отстъпление и енергично развяване на бял флаг.