Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Западната криза е криза на ценностите

Освен че САЩ на Тръмп нямат такива, те загубиха и компетентността си

3
 
0
 
4
khao до: фиг.1
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
не е нужно, на някой хора мозъка им по рождение работи все едно има увреждане и мислят трудно... примерно ти :):)
6
 
7
 
3
преди 6 месеца
Отново Петър Нейков е жертвеното агне, което трябва да изтърпи гаврите на читателите и вероятно и собственото си отвращение, за да пусне поредният гнъсен пасквил тука.

Да - "западът" - криза на ценностите - или по-точно казано - видя се, че неговите т.нар. "ценности" - "свобода и човешки права" но не поравно за всички, а на първо място за всякакви дегенеpати, изpoди, прecтъпници и арогантни политически, че и екологически терористи - КАТАСТРОФИРА и доведе на крачка то разпада дори най-великата държава на света.

Държава - в която бандитите тероризират нормалните хора, чepните социални *** се гаврят с белите, които ги хранят, жени изкарват мъже изнасилвачи без никакви доказателства, неомарксисти завладяват центъра на голям град и си правят държава-комуна, мародери разграбват собствеността на нормалните хора, а полиция и политици КОЛЕНИЧАТ пред тях, държава в която някакъв мръcен полицейски началник казва на президента да си затвори устата, защото той - президента го е призовал да си свърши работата, държава където кметове и губернатори открито подкрепят престъпните банди, които убиват хора и разрушават цели градове - и палят полицейски управления - държава, където генералитетът на армията не се подчинява на главнокомандващия си,

ТОВА ПРОСТО НЕ Е ДЪРЖАВА !!!

И не президентът е виновен за тоя разпад - той се опита да го спре - но ***, съсипващи Америка прехвърлят на него своята собствена вина !!!
Единствената вина на Тръмп е, че той е твърде мек, прекалено вярва в демокрацията и това му яде главата и на цяла Америка тоже.
5
 
4
 
2
фиг.1 до: khao
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
Не думай, авторът сигурно вече крещи от яд и си бие главата в стената...
3
 
6
 
1
преди 6 месеца
Няма профилна снимка
хубаво заглавие, казах си журналята най после понапипаха проблема дето 20та година ни мъчи... ... и после два абзаца гмеж! на трети няма да дам шанс.