Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

САЩ

Подкрепата за антивирусните мерки на Доналд Тръмп отчете исторически крах

67% от анкетираните американци не одобряват начина, по който президентът на САЩ се справя с коронавируса, докато едва 33 на сто подкрепят неговите мерки

0
 
2
 
4
ing5rov до: фиг.1
преди 9 месеца
това е патента на Плевелиев , недей плагиатства ...
1
 
4
 
3
фиг.1 до: Императорът
преди 9 месеца
Няма профилна снимка
Колкото и да се мъчиш, Импе, от едно гoв*о сладкиш няма да направиш. Но поне вече можеш да му казваш Тръмп Обединител. Успя да обедини цялата нация срещу себе си.
2
 
2
 
2
kane до: Императорът
преди 9 месеца
Няма профилна снимка
Що да е мек бе, втвърдява ги!
Кара ги да работят в корона вирус докато дробовете им се втвърдят и не пропускат кислород повече. Меките китки не го харесват, мамините дечица ходили по университети също....ред нека е твърд и в главата и го тачат. Той втвърди към 150 000 вече( оранжевия) щото разбра че вируса е расист и убива повече по чернички и латинокси. И така смята да спечели изборите на есен
4
 
4
 
1
преди 9 месеца
"Отново 67% от допитаните твърдят, че не одобряват реакцията на Тръмп спрямо расовите вълнения, визирайки протестите срещу полицейската дейност и етническата несправедливост..."

ДАЛИ хората в някогашната страна на свободата се осмеляват да кажат открито какво мислят? Дори ЖУРНАЛИСТИ са принуждавани да подадат оставка, защото са показали неодобрение към бандитизма и мародерствата, водещи се "борба срещу дискриминацията" !!! Етническа несправедливост има само в една посока - огромната част от белите се скъсват от бачкане, а огромната част от не-белите се изребрят от лежачка цял живот на техен гръб. Новият епидемически пик се дължи в огромна степен именно на тия орди, които бандитстваха, неспазвайки никакви мерки.
Единственото, в което може да бъде обвинен Тръмп е, че е прекалено мек с тая сгaн.