Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Начало

Съборът на БСП на Бузлуджа тази година се премести на жълтите павета

Множеството се отправи в шествие по ул."Георги С. Раковски" и бул."Княз Александър Дондуков", за да стигне пред Министерския съвет

   1| 2    
5
 
0
 
20
scott до: bgMan
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
ха,ха.....явно сте някой млад. Както сте го написали - извращава първоначалната ми идея. затова пояснявам:
отначало е имало фронт. Армии се бият до смърт и като останат около 20-30% от състава, шефчетата сключват примирие и решават кой е победител и кой е победен. та, светнали са се те. що да губиме така поддържащата ни сила и работна ръка, нека се избира победителъ с гласуване. доколкото знам, но не е сигурно, първите урни са били просто войнишки шапки и всеки написал името с препочитания е гарантирал и със щикъ си. затова и жени не е можело да гласуват....не могат да отстояват изобар си с оръжие. Та, казвах в по-долния пост, че е време за регрес. спицялно сега и спицялно в булгаристанъ да оставим оръжията да решът, а не урните. Както сте го написали, излиза, че искаме да фанаме некои персони и да ги биеме докът са безпомощни до смърт. ама не е това идеята ми.
0
 
3
 
19
bgMan до: scott
преди 2 месеца
Подкрепям - бой до смърт за сички корумпирани мръ сници, не само политиците.
4
 
3
 
18
scott до: kane
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Аз не обичам да гласувам защото:
1. Гласуваш така за Желев - получаваш луканов
2. Нема как да спичелиш с малко, но завинаги и да паднеш след СТАЧКА НА "ПОДКРЕПА"
3 Лицето седесар/дс агент/ гербер ГЕОРГИ МАРКОВ е оратор на сека власт, получава облаги от секви политически формации на власт и даже с днешна дата не виждало кака може да е от герб - повече? КАК ТАКА НЕ Е УБИТ, ***, В ЗАТВОРА, ИЗМЪЧВАН И УНИЗЕН - заради предателство, например.
3. Масата е винаги употребена и по нейните гърбове се изкачват към властта. Откъдето довчерашните кресльовци и пикаят по главите.
4. При така стеклите се обстоятелства БЪЛГАРИЯ ЗАСЛУЖАВА ИЗБИРАТЕЛНА АКТОВИНОС 0 /ПОВТАРЯМ НУЛА/ ПРОЦЕНТА. Само луд или с план във властите може да отиде до урната и да пуска "бюлетини"
5. Гласуването е било измислено като алтернатива на боевете. Що да избием 60% от мъжете, за да решим кой да издава заповеди? Айде урна и да се знае, че ше ес подчиняваме на МНОЗИНСТВОТО, щот ако нема подчинение - малцинството даун и ***. Риспект към системата....
ОБАЧЕ, В БУЛГАРИСТАНЪ вече тез на бутона не са доказали, че заслужавата да заповедват. ТА ВИКАМ, ДА ГИ ПРОБАМЕ ВЪВ БОЙ ДО СМЪРТ, А? СТИГА С ТЕЗ "ГЛАСУВАНИЯ"
1
 
6
 
17
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
вече сии мисля, че българина не обича да гласува, защото се чуства сам в избирателната стаичка зад паравана. Българите обичат да са заедно пред избирателните урни - стадни са и обичат да са заедно във всичко. Смятам ако урните се турят на открито на площада, има скара/бира, чалга/народна музика - хора и пр.забавления и се превърне гласуването в празник и настроение ще се успее да се повдигне избирателната активност от 40% може би двойно. Изборите не се приемат на сериозно у нас и наистина трябва някаква промяна за това
2
 
6
 
16
penman до: Invcom
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Радев работи единствено и само в интерес на чужда държава! Началниците му имат съвсем други цели, а не честност.
2
 
8
 
15
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Червените цъpвули докарани с автобуси от села и паланки, явно си мечтаят да връщат соца!

Пенсионери и маргинали с ай кю на скарида, каква чудесна комбинация.

Но това е полезно, да видят хората кои се гласят да взимат властта. Само и ДПС трябва да си докара избирателите и картинката да е пълба.
6
 
2
 
14
Invcom до: Спящият бик
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Служебното правителство на президента има една единствена цел и правомощие - да проведе честни избори ... толкоз. Нещо което редовното правителство на ГЕРБ няма как да направи, предполагам и аз и ти не се съмняваме в това. А какво ще излезе след изборите, зависи от разума (или липсата му) на суверена.
2
 
7
 
13
Спящият бик до: Invcom
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Аз само да напомня, че като дойде "служебвото" правителство на (п)РЕЗИДЕНТА Радев, да няма кой ми сира в гащите! Койно забравя миналото, рискува да го преживее отново!
5
 
3
 
12
Invcom до: Спящият бик
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Верно е бате .. и още 10 члена да цитираш комунистите си ни управляват и нямат никакво намерение да хвърлят оставка .. за сега
1
 
5
 
11
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Законът за обявяване комунистическия режим в България за престъпен е действащ закон на Република България, приет от 38-о народно събрание на 26 април 2000 г. и обнародван в Държавен вестник, брой № 37 от 5 май 2000 г.

Текстът му се състои от четири члена. В член първи се казва, че управлението на Българската комунистическа партия, дошла на власт с помощта на външна сила, обявила война на България, довежда страната до национална катастрофа.

В член втори се изброяват десет обвинения към ръководствата на БКП и шест срещу целия режим. Според различните точки БКП е отговорна за различни неща, вариращи от „унищожаване на традиционните ценности на европейската цивилизация“ и „моралния и икономическия упадък на държавата“ до нарушаване на човешките права и свободи по редица начини и подчиняване интересите на страната на чужда държава-СССР „до степен на практическа загуба на държавен суверенитет“.

Член трети обявява БКП за престъпна организация въз основа на обвиненията от член втори, а член четвърти обявява всички действия, извършени с цел съпротива и отхвърляне на режима, за „справедливи, морално оправдани и достойни за почит“.