Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

СДВР обеща да премахне блокадите в София

Броят на полицейските сили ще бъде намален, за да се гарантира сигурността им

   1| 2    
5
 
0
 
20
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Хайде, че ми обръзна да ги търпя повече. Време е за почивката им в Гърция. За тези 50 човека, гърците са обещали да ги пуснат без проверка. Чакат ги на площада пред техния парламент или на ръкавите. На едното място, ще ги бият, на другото, ще ги острижат. Това в България е изключение. Къде е полицията ????? Тикви, кратуни или *** и глупаци. Май са всичко, изброено.....
3
 
4
 
19
преди 1 месец
Няма профилна снимка
по темата: Поредното НЕспазено обещание от Тиквата...Провален политик
0
 
1
 
18
khao до: data
преди 1 месец
Няма профилна снимка
леле-мале, внимавай кво искаш :))... монархия ... че тя е възстановена.. имаме си цар, а по краищата на България е пълно с феодални владения.
0
 
5
 
17
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Каква монархия, какви царе, какви конституции. След 30 години още ли мислиш че ще дойде спасител да оправи държавата, нема ракъв случай в историята. Това си зависи от хората, или изискваме от управлението ред, дори с павета, или управлението ни плющи катро си иска.
6
 
0
 
16
data до: Invcom
преди 1 месец
По принцип Б.Б. трябва да си тръгне защото управлението му е тотално без идейно . Мантрите с магистралите вече се изтъркаха , а нови нещо липсват . Обаче Христо Иванов , Мая Манолова и Славчо Трифонов ли е новото което ни се предлага ? п.п. Личното ми мнение е че най голямата грешка която направихме 1990 е че не възстановихме Монархията . Това което не се отчита е че политическия модел се репрудуцира от Конституцията която подрежда политическите партии вече 30 г и ни отрежда последно място в Европа .
4
 
10
 
15
Invcom до: rooctcho
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Половината от кълнящите се във вярност към Тиквата с чекмеджето са тролове, единия под теб е регистриран на 3ти август тази година още няма седмица. Има и един психично болен писал е малко по-надолу, как ако мутрата си отиде ще се разпадне НАТО, ЕС, галактиката и кокошките ще спрат да снасят ... Та така интелигентните хора не могат да приемат простащината и ще се борят за нещо по-добро.
4
 
10
 
14
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Едно не мога да разбера от коментарите тук, толкова ли ви харесва статуквото и не искате промяна за по-добро ?
Народа трябва да се научи да си отстоява правата, желанията и начина на живот а политиците трябва да бъдат притискани за да си вършат работата имаче се самозабравят.
Всичките са пребоядисани кадри на БКП, а начина да се прекъсне порочната практика е с натиск и добро законодателство включително и изборно. Искренно се надявам да се случат правилните промени
3
 
3
 
13
petrg5s до: toto 2
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Някаква конкретика ? от ала-бала приказки файда няма
1
 
4
 
12
преди 1 месец
Няма профилна снимка
За едни са терористи ,за други партизани
За едни са борци за свобода ,за други превратаджии .
Зависи кой от коя страна е ...
5
 
5
 
11
petrg5s до: Стоян Петров
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Кой индифицира и казва кой е мутра и кой не е ?

Ще ти дам един пример.Турците казват че кюрдите са терористи.Самите кюрди казват че пък турците са терористи.Някой държави казват и в Турция и в кюрдските райони има терористи.Други пък съвсем различни неща а четвърти коренно-противоположното хахах ...и накрая се пита,кой всъщност са терористите (мутри) ?