Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Бюджет и финанси

Управителят на БНБ: Кризата е тест за институциите

От 1 октомври БНБ става част от Единния надзорен механизъм на еврозоната, посочи в речта си пред академичната общност на УНСС Димитър Радев

   1| 2    
0
 
4
 
11
bgMan до: serafima
преди 1 месец
Serafima - то тоя модел с назначенията е съществувал много преди тиккватаа. Навремето когато Станишев ръководеше БСП схемата с назначенията и продажбата на държавни служби бе същата но ситуацията в страната и положението на хората бяха много по-зле. А по времето на управлението на мадридския крадец да не беше по-различно?
3
 
2
 
10
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Някои уверено ръсят глyпости, но си личи, че са гола вода като експерти.

Сега Бойко Борисов и партийната върхушка в ГЕРБ са в състояние на паника. Цели структури на партията напускат. Положението е направо трагично. Затова лидерът Борисов се втурва да пътува из страната, за да спасява каквото е останало от местните организации.
Всеки партиен функционер в ГЕРБ е бизнесмен в националния с международно участие концерн "Бойко Борисов" АД и това е скелета, гръбнака на ОПГ, нарекла се партия.
Оттам идва и големият страх, че ако се стигне до предсрочни избори и те се проведат честно и по правилата, ще лъсне грандиозният провал на налагания през последните няколко години порочен модел.
4
 
3
 
9
zelka007 до: bgMan
преди 1 месец
то туканка това за кризите и колапсите на БГ , ЕС и в частност светът (без евразийският икономически съюз разбира се) е постоянна тема . мине се не мине ден-два и някой прорукува разпад , колапс , крах , буря , ураган ... :))) ... пък то нещата си вървят , че и задобряват ... :)))

Бащицата е велик ... мани къде не можаха да го свалят , ами и в следващия парламент ще влезе и пак ще е сила номер едно ...
1
 
6
 
8
bgMan до: zelka007
преди 1 месец
Все едно слушам грамофонна плоча на пияния ББ.
Септември-октомври хората като си изхарчат буферите покрай новата учебна година ще видите какво ще последва ноември-декември икакво има и какво няма.
5
 
2
 
7
преди 1 месец
кризата от затварянето на икономиката заради вирусът утече , чета статистика имотите почти са възстановили предкризисните си нива , по автоборсите колите си вървят , от средата на август и по-големите ми клиенти си влезнаха в пред вирусната норма че и някои правят по-големи поръчки ... опашките по супермаркетите постепенно се завърнаха ... та с кризата квото било ... :)))
0
 
6
 
6
преди 1 месец
Кризата е тест за хората.
Институции в България отдавна няма.
Има мафия и назначени парашутисти+масони.
4
 
1
 
5
abdul до: Sandy
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Смени си бюрото.
1
 
6
 
4
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Преди 1 година заявих, че до 12. 2020 г. България ще се срине и фалира. В няколко мои постове получих много минуси, тоест несъгласни с мен хора тук. Причината за това мое твърдение беше това, че документите, които идваха на моето бюро показваха огромни разлики в твърдението на правителството, че всичко в икономиката и държавата е добре, дори отлично. Става въпрос за колосални лъжи и измами, разбирате ли? Ако от ЕС са се оставили да бъдат манипулирани и излъгани е лошо, но ако са знаели и си затварят очите тогава 2 пъти по лошо. Нещата във всички институции не само са плачевни, те са катастрофални.. и с какъв акъл това се прикрива и на черното се казва бяло. Все едно за човек, който е в много тежко здравословно състояние, да се каже, че е в отлична форма. Разбирам, че правителството цели да се задържи до изборите, които отново да манипулира, но на такава цена да срине народ и държава, това е национално предателство и престъпление. Разберете това, Дами и Господа !
7
 
0
 
3
abdul до: Веск
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Няма борд в момента. Лева може да плава в +-15. Ако ни е толкова зле инфлацията да мъцнат лева малко.
Държим се само на проекто-ВНС (Суверинитет от най-висша степен).. и на менда, де.
0
 
8
 
2
Веск до: abdul
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Нямаш право. Борд. ЕС. ИРМ-2. Друг ще ни ги печата и дава. Ако даде , даде. Ако не глад. ЕЦБ се казва. До сега Борисов е излял милиарди доплнително за няколко месеца и нищо. Кризата дойде. БАнките щели да ни спасят в кризата. Да не повярваш. Между другото надявам се, но не разчитам на това. Износ, сделки с имоти, туризъм, инвестиции, пари от чужбина. Дефлация - последен фактор от днес. Най-показателен за сила и фаза на кризата. Почна се. Не почва се, а почна се.