Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

ЕК предлага увеличаване на таргета за свиване на емисиите на парникови газове

Според Брюксел е необходимо засилване на фокуса върху възобновяемите енергийни източници и пестененто на енергия

0
 
0
 
2
преди 1 месец
На никого и през ум нямаше да му мине да слага перки и панели навсякъде, ако политиците не бяха решили да взимат пари от едни, за да ги дават на други. Така или иначе, приносът им към околната среда е отрицателен.
0
 
1
 
1
преди 1 месец
Преди няколко сесии в европарламента Джамбазки запита: как кореспондират тия утопически цели с приетия пакет Мобилност , според който десетки хиляди камиони ще трябва да обикалят празни из Европа, тровейки въздухът на европейците? Разбирате ли какви ментални дегенерати управляват (по-точно: СЪСИПВАТ) Европа?
Лошото е, че никой нищо не прави - индустрията се съпротивлявала и как се съпротивлявате? Абе, корлпорации за милиарди сте - толкова ли нямате пари да наемете килъри, които да очистят ей-тоя крeтен на снимката и още неколцина негови себеподобни? Беззъб е бизнесът на Европа, затова губи позиции.

Всички тия мерки ще доведат до още по-скъпа енергия, която вече ще стане и несигурна, все по-високи разходи за търговията, което ще направи "свободното движение на стоки" в ЕС безсмислена фикция. Представяте ли си - качвате се на колата и плащате за въглеродни емисии? Горивата - поскъпнали с 40-50%, щото са обложени с висок данък - с парите от който ЕС ще спонсорира покупката на електрически брички и тотално неконкурентните "зелени" ел-централи, токът от които също ще е много скъп, щото всички са длъжни да го купуват. Накрая всички зорлем ще си купят електрически коли, ама ще се окаже, че най-редовно няма да има с какво да ги заредят, същевременно токът ще е безумно скъп, защото няма да има изкопаеми горива, чийто потребители да бъдат рекетирани, цялата индустрия или ще е фалирала или ще е емигрирала извън ЕС и ще стане една мътна и кървава. Както се казва - комунизмът рухва тогава, когато свършат парите на другите хора.
Надявах се, че неизбежният крах ще е след 12-15 години, но явно ще се изтегли след 6-7. Ама нищо де - поне ще са доволни ония троцкисти, дето твърдят, че човешкият прогрес е сбъркан и всичко трябва да се рестартира от ниво Каменна ера. Е, в Европа ще го видим - ако не от каменната ера, то от Средновековието.

гответе се за интересни времена.