Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Новини

Мъск вече е по-богат от Марк Зукърбърг

Основателят на Tesla стана третият по богатство човек в света след Безос и Гейтс

0
 
5
 
7
преди 1 година
Нормално.Мъск изгражда производства и инвестира във високотехнологични ноухау, а какво прави Зукърбърг - стои на едно статукво, прибира едни пари, продава информация и от време на време купува някоя компания за да я прибави към конгломерата си?
1
 
2
 
6
khao до: fon
преди 1 година
Няма профилна снимка
нормална реакзия на нискоинтелигентен човек с голямо мнение за себе си... там му е проблема на мазния.умниянчовек ще каже, да сгреших и ше разучи къде е сгрешил, башия идддиот само плюе.
1
 
7
 
5
abdul до: fon
преди 1 година
Няма профилна снимка
според мен се ядосва на мъск, защото продава коли по интернет като щамповани тениски, а се отчитат като стартъп, докато неговите автомобилни концерни издържат дилърски мрежи и са тромави като соц фабрика.
3
 
7
 
4
fon до: Императорът
преди 1 година
А бе като си нямаш никакво понятие от какво зависи цената на акциите на дадена компания какво си тръгнал да коментираш този въпрос. Гледай си прасетата в ***, те носят сигурна печалба всяко тримесечие.
3
 
4
 
3
fon
преди 1 година
Зукърбърг не е дал нищо съществено на света - само реклама, реклама, самореклама и пак реклама. Мъск ако умре и без един долар в джоба си, вече е оставил името си за векове напред в развитието на човечеството. Двамата са несравними, ако не гледаме парите им.
2
 
9
 
2
abdul до: Императорът
преди 1 година
Няма профилна снимка
А след 200 ще се чудят защо изобщо сме ползвали петрол.А след 10000 как е възможно изобщо бабите и дядовците им са живели на тая планета.Ама кво ти пука, ти ше живееш още 100, така че не си купувай тесла, да не сбъркаш.
7
 
3
 
1
преди 1 година
Тесла-манията ще бъде важна част от бъдещите учебници по икономика и финансови пазари. След 100 години студентите ококорени ще слушат и ще се чудят и ще се дивят, как компания, без нито един спечелен долар от основна дейност в цялата си история, е постигнала пазарна капитализация в пъти по-голяма от компании, печелещи милиарди и милиарди всяко тримесечие !!!