Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

"Свързана България" – повече реформи, бързи проекти и ефективни търгове

За възстановяването на икономиката е ключово проектите по националния план да се движат много по-бързо от заложеното към 2026 г.

1
 
2
 
6
zelka007 до: mvr0306
преди 6 дни
градските настилки са проблем на жителите на градовете , не на ЕС ... тук-таме се пооправят някои неща но като цяло се стегайте в кръста и си ги правете като ви трябват ... ще искате в общината да ви вдигнат пътния данък 10 пъти , да съберът пари да ви ги оправят ... може и винетки да ви въведът ... не е сложно ... желание да имате ... :)))
0
 
2
 
5
redcretin до: mvr0306
преди 6 дни
Няма профилна снимка
На теб не ти трябват тия пари, ама на някои им трябват :) Е после ти ще ги връщаш де...
0
 
3
 
4
mvr0306 до: фиг.1
преди 6 дни
Няма профилна снимка
Нали затова е държавата, да осигури възможности - сигурност, образование , здравеопазване, инфраструктура - за да може частния бизнес да работи. Явно нещо куца... в тези четири изисквания, така както съм ги написал.
Елементарно е - в моя град вместо да асфалтират пътищата в индустриалната част (които приличат на лунен пейзаж) излизях милиони за "зелена и достъпна градска среда" - разбирай да сменят пейките в парка и направят едно озеленяване + 3 детски площадки. Не ми трябват ЕС парите ако така ще се оползотворяват.
3
 
0
 
3
фиг.1 до: mvr0306
преди 6 дни
Няма профилна снимка
Младите хора бягат след по-викоти заплати. Шегувам се, всеки има право да бяга след щастието си. Но недейте да изкарвате виновна държавата. Родителите ви не са бягали, въпреки, че са живяли много по-зле от вас. Ако бяха избягали, вие нямаше да съществувате.
0
 
4
 
2
преди 6 дни
Няма профилна снимка
Те такива бяха приказките и преди 7 години, за предния период. Резултата - бягащи млади хора, лекари...Цели райони се обезлюдават, разруха в провинцията.
0
 
4
 
1
преди 6 дни
Няма профилна снимка
Много хубави общи приказки има в статията. Кога ще стигнем до числа, дати и формули?