Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Антимонополно дело разкрива опасностите около бизнес модела на Facebook

Федералната търговска комисия смята, че намаляващата конкуренция оказва негативно влияние върху предоставяната услуга по отношение на защитата на личните данни

0
 
2
 
5
преди 9 месеца
Така у нас стана с интернет доставчиците. Големия оператор МТЕЛ изкупи малките, като се започне от малките квартални доставчици, окрупняване към по-големи, после бяха купени и по-големите Мегалан и Близоо и накрая се повиши и цената, а клиентите няма къде да бягат.
0
 
4
 
4
преди 9 месеца
Няма профилна снимка
Компании като фейсбук, просто купуват по-малки компании, каква конкуренция искат, когато е изкупена? Лошото е, че навлизат и в други сектори. Примерно ФБ купиха компания за ВР очила и сега за да ги ползваш, трябва да си влезеш във ФБ акк, от който пък споделяш данни. В Германия ги забраниха за продажба дори. Ясно ми е с каква цел ги събират, но би следвало потребителя да може да ползва физическият продукт, който е закупил и без да трябва да го прави, а в случая не може.
1
 
6
 
3
преди 10 месеца
Момченцата от ИТ щатската идустрия от година на година на тия слушания се държат все по-самоуверено. Не казвам нагло.Нали не казах нагло?
0
 
7
 
2
преди 10 месеца
Няма профилна снимка
явно фейса си свърши работата и ще го закриват :) екстра!
1
 
6
 
1
преди 10 месеца
Антимонополно дело разкрива опасностите около бизнес модела на Facebook - ДубрУтру!