Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Австралийските уроци за ЕС от търговската сделка с Китай

ЕС трябва да следва свой собствен курс в отношенията си с Пекин, а координацията със САЩ би била добра само ако има дивиденти и за двете страни

0
 
1
 
5
ing5rov до: korn
преди 1 месец
което се случва в америка , неизменно се случва по-късно и у нас ...
1
 
2
 
4
korn до: фиг.1
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Според мен се прекалява понякога с информацията какво се случва в САЩ и Китай.Съмнявам се че, китайците и американците всеки ден четат какво се случва в ЕС. Добре е да сме информирани какво се случва по света, но тук половината статии на ден са за Тръмп. Аз не съм американец, не живея в САЩ и не ми е чак толкова важно да знам за проблемите на американците.
3
 
1
 
3
фиг.1 до: korn
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Разбирам, че за нищо не ти дpeме и бих те подкрепил в тази позиция, само където досега не съм чувал пълният непукизъм да е довел някоя общност или държава до нещо добро. Това просто води до упадък.
3
 
0
 
2
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Дреме ни за уйгорийските мюсулмани и техните проблеми в Китай. Дреме ни и за Хонконг, англичаните да сеоправят, нали са голяма работа. ЕС има 440 милиона население и мега голям пазар, няма кво да го сравняваме с Австралия. И въпреки че често се споменава как ЕС и САЩ ще борят Китай заедно, може да се каже че Китай и ЕС ще борят САЩ заедно. Дреме ни и за Байдан и неговите желания за трансатлантически съюз.
1
 
0
 
1
преди 1 месец