Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

САЩ

Пл. Димитров: Външната политика на САЩ при Байдън ще бъде по-подредена

Зелените политики на Джо Байдън ще бъдат прът в колелото на големите петролни компании, смята експертът

0
 
1
 
2
ing5rov до: serafima
преди 1 месец
свободна независима демократична медия ... : )))
0
 
2
 
1
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Милш БОЖЕ! По-голям подмазвач и лаик по външната политика не бях виждала. Вижте какви ги е насипал: “САЩ се връщат като лидер на свободния свят, като сила, която има интереси в почти всички региони на света”, посочи още гостът.

Според него Байдън ще следва твърд курс спрямо Русия, тъй като с неговото влизане в Белия дом се връща и идеологическия момент за американската външна политика.

“Отново ще има акцент върху демокрацията и човешките права и понеже в Русия ситуацията с тях не е добра, това ще доведе до нов натиск”, отбеляза експертът.

“По отношение на договорите за ограничаване на въоръженията по-скоро администрацията на Байдън ще търси варианти за компромис с Русия”, коментира Димитров. Той коментира и завръщането в Русия на опозиционния лидер Алексей Навални."
След време, когато лъснат нещата наистина, този "експерт" - подмазвач на някого си ще се скрие и няма да го видим. Или ще се обърне на 180 градуса. Такива това го могат. Ако Тръмп имаше успех, то беше както във вътрешната икономическа политика - най-ниска безработица, така и във външната политика, че не отвори (а затвори) войни, които другите леви "демократи" отвориха по цял свят, начело с мисис Килъри и онази "дама", която от Украйна крещеше "Фък ди ИЮ". От толкова брутални неща ти става тъжно.