Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

Полша ще разчита на въглища докрай, но залага и на ВЕИ и ядрени мощности

Страната ще изгражди почти 6 гигавата офшорни вятърни паркове, е записано в приетата енергийна стратегия до 2030 година

0
 
2
 
7
zelka007 до: doba
преди 5 месеца
не са детайли и не е само ЕС ... :)))
2
 
0
 
6
преди 5 месеца
Зелков,Направо ме накара да се чувствам като провинил се комсомолец на партийно събрание :)Вероятно трябва да наведа глава и гледам виновно.НО - фактите са си факти.Докато ние в ЕС сме се вторачили в измислени детайли Светът върви напред.
2
 
0
 
5
zelka007 до: doba
преди 5 месеца
ако ще ти стане по-добре , те са планирали още около 300ГВт въглищни мощности ...в световен мащаб се закриват повече въглищни мощности отколкото се строят нови . това е тенденция от няколко години . строящите се нови са доста по-екологични по-принцип от предшествениците си , но все пак са си въглищни централи ... това първо ...второ ... токът не е определяща компонента на производства с висока добавена стойност ...трето ... чайниците произвеждат много но некачествено ... аз китайско качествено почти не съм виждал , а това което съм виждал е доста над цените на европейското такова . в това число и българско ... !!четвърто ... ще се въведе таксономия на въглеродния отпечатък . виждал съм етикетите какво ще представляват . във всеки продукт ще има ставка за въглеродния отпечатък . въглеродния данък ще отива в по-голямата си част за поддръжка на инсталации за извличане на въглеродния диоксид от атмосферата . такива инсталации работят вече , такива въглеродни данъци се въвежда постепенно за всичко вече ... и за целият свят ...пето ... чайниците ако искат да играят на чомпек на целият свят , моля ... да заповядат ... :))) ... там накъдето са тръгнали , светът от там идва ... :)))шесто ... що мислиш , че Европа няма икономическа и технологична тежест в света , защо падаш на нивото на дежурните анти ЕС тролове ... :)))
3
 
2
 
4
преди 5 месеца
И така - ние в ЕС ще го играем 'неутрални', а конкуренцията... какво и пука!!!Ще си произвежда ток и продукция на мнооооого по-евтини цени!
1
 
2
 
3
преди 5 месеца
АМИ Е, И - това е реалността, Зелков.40Г въведени в експлоатация мощности на въглища за година!Само в Китай!Колкото ние искаме да унищожим в нашият нищожен ЕС, хех...
3
 
1
 
2
zelka007 до: doba
преди 5 месеца
1
 
2
 
1
преди 5 месеца
https://money.bg/economics/vapreki-zayavkite-za-vaglerodna-neutralnost-kitay-izgradi-tri-pati-poveche-vaglishtni-moshtnosti-ot-ostanaliya-svyat.htmlЗелков, знаеш ли колко са 38Г мощности, ВЪВЕДЕНИ ЗА 1Г ОТ КИТАЙ?Това са повече от всички налични в ЕС в момента! А те ги построяват за 1г!!!