Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Как Big Tech станаха още по-големи?

През 2020 г. компании като Amazon, Facebook и Alphabet засилиха доминацията си

3
 
1
 
7
khao до: evlogi
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
С държавни протекции били станали огромни...Дрън дрън, вечната теза на некадърниците, малко като тезата
---
Станал съм богат щото съм кадърен пък е вечната тезата на връзкаря :):) Аз ти говоря че у щатите има закони, които не са спазени ... и това е факт! Ти ми кажи защо не са ги спазили? като си такъв развивач на тези!
0
 
1
 
6
khao до: kane
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
принципно си прав... шибайки ни отзад всички тези компании, все на някой ще му хареса... далеч съм от мисълта че 100% сме недоволните! Въпрос на лични ценности е
2
 
3
 
5
evlogi до: kane
преди 2 месеца
И аз съм така.Като изключим малко съмнителната полза от Фейсбук, съм много доволен и от Амазон, и то Гугъл и от Майкрософт.За Епъл нямам мнение, понеже не съм им потребител, но след като имат такъв голям успех, явно много хората са доволни от тях.
С държавни протекции били станали огромни...Дрън дрън, вечната теза на некадърниците, малко като тезата, те са богати , щото крадът, пък аз съм много честен и почтен и затова съм беден...
3
 
2
 
4
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Аз съм доволен и от крипто и от техно и така искам да продължават нещата и за напред - колкото повече, толкова повече. Вие тука негодувайте само и хленчете и търсете кусури.
4
 
2
 
3
khao до: фиг.1
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
работата е там че трябва да стартират на време тия процедури.... а не след 10-15г. Най нагли са фейса, щото ни продават личните данни без да са ни питали...
2
 
2
 
2
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
Срещу някои от тях вече има стартирани процедури по антимонополното законодателство, но защо не правят нищо срещу двете най-нагли: Microsoft и Apple?
4
 
5
 
1
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
с протекции от правителството... как по друг начин се става, а? в сащ имат анти-тръстови и анти-монополни закони... що не се спазват?