Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Седем формации влизат в парламента, въпреки че ВМРО е на кантар

Изненадващо на второ място е "Има такъв народ", а Демократична България е четвърта, изпреварвайки ДПС

   1| 2| 3    
0
 
0
 
26
khao до: georgi_shum
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
прав си, извинявай... но тази мантра е почна отново той. "като изберете комунистите ще ви спрат фондовете" .. е реплика на.. ? :))Такова ерозиране на държавността не е имало от както падна бай тошо.. .. и за това има разделение и то ще продължи... особенно сега като се окаже че учиндолския е прееебал избирателите си... :)вече над 50% не гласуват... те са против всички! разделението го имаш от много време.
0
 
1
 
25
georgi_shum до: khao
преди 5 месеца
Не ме слагай в кюпа. Аз не съм плашил никого с нищо :) опитвам се да мисля рационално.А мантрата - важното е един кой си да не хване власт на всяка цена е опасна, още повече когато този някой продължава да печели избори. Бил той мутрата, чалгаря или някой друг.Това само допълнително разделя обществото.
1
 
3
 
24
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Вариант за коалиция НЯМА. И на следващите избори ще е същото.Служебно правителство НЕ МОЖЕ да се състави, ако не е имало правителство, подало оставка.А единственият, които ще вдигат резултата на следващи избори, е Слави - обединяеащ групата на отвратените от сегашните политици.И така ще я караме, докато не разберем, че единствения полезен ход е преминаването към поне частичен мажоритарен вот!
2
 
0
 
23
khao до: zelka007
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Вариант единствен... Герб + ДПС + 10-15 напазарувани от Учиндолския или Галева .. и са готови !
2
 
0
 
22
khao до: georgi_shum
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
по голяма трагендия за държавата от Мутрата и Доган няма ... стига сте ни плашили с тоя некадърник резидента... Така ни плашехте и сега, че ако не изберем Мутрата ще дойдат комунистите... еми не дойдоха, даже бяха попилени!Като гледам резултатите... май по добре от служебно правителство и нови избори, няма !
2
 
1
 
21
georgi_shum до: zelka007
преди 5 месеца
И ДъБъ и изплезения се кълнът,че колицияс Бойко никога. Изплезения се кълне,че и с БСП никога.На Маджо гаджето боикикев от дъбъ заедно с гнома ,биха се прегърнали с БСП, ама не и с ДПС..Та цирка е гарантиран.Не служебно ще има най рано след 2 месеца, а то може да управлява май само 2 месеца.. щото ако няма ново правителство, избори май трябва да има до 60 дни.
0
 
1
 
20
Стоян Петров до: mrynmryn
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
" но Магарешки и Винкела, мислех че ще влязат, явно са твърде стиснати да дават пари, все пак 1-вия се изцепи в едно интервю, че синът му износвал дрехите.'' - и сyтиените ли?
2
 
1
 
19
zelka007 до: georgi_shum
преди 5 месеца
според мен 50:50 ... не мога да преценя как ще разпределят паричните потоци/порции .. но ...вариант първи - Бащицата+ДБ+учиндолския+сестра галева+златния пръст от министерство на земеделието ... вариант втори - циркове и клетви в ефира ... служебно правитеслтво след 1 месец ...варинат трети - учиндолския да направи коалиция е невъзможен според мен ...другите варианти са теоретични постановки за упражнение в математика ...
0
 
1
 
18
zelka007 до: khao
преди 5 месеца
мда ... верно го забравих герджиков ... :)))
1
 
2
 
17
georgi_shum до: khao
преди 5 месеца
:) но зелката е прав, чорапа мечтае да има служебно правителство,което да прави избори 2 в 1. Което ще е трагедия за държавата