Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

САЩ

Белият дом подкрепя субсидиите за ядрената енергия

Ядрените мощности могат да бъдат включени в инфраструктурния план на президента Джо Байдън

0
 
0
 
8
evlogi до: Hahoto2
преди 1 месец
Тез му материали блага, особено течните от тях,нямат в момента кой знай каква стойност,и е твърде вероятно тази стойност да продължи да намалява. Вече сме 21 век и от доста време насам това,което имаш между ушите е с много по-висока стойност от това, което копаеш под краката си.А и не бих нарекъл акциите на компании като Епъл напечатани хартийки, при положение,че само те носят по-голяма печалба от цялата газова и нефтена промишленост на РусияДругата голяма разлика,която и ти си забелязал.-правилно посочваш че в русия са под контрола на джуджето, докато на запад, както и в случая с посочената от мен компания,тези активи са собственост на акционерите, а не на Вашингтон.Може би тези нюанси не ги забелязвате, то е нормално, само папура на джуджето ви е пред очите.Този орган отдавна му го боготворите.
0
 
0
 
7
evlogi до: markov
преди 1 месец
Ми явно не забелязвате, че става дума само за една компания.И то далеч не най-голямата в САЩ
0
 
2
 
6
markov до: evlogi
преди 1 месец
Абе да ти кажа че манипулираш , само резервите на Руската Централна Банка към края на април са равностойни на 590 милиарда долара. СДори само резерва на централната им банка - 590 милиарда е повече от 426 милиарда за които говориш ....очевидно писанието ти е лъжа.
0
 
2
 
5
Hahoto2 до: evlogi
преди 1 месец
Това е щото на джуджето му е праз кабела за някакви напечатани хартийки, при положение, че контролира материални, забележи "материални" блага за толкова трилиони, че му е през папура. Т.е. неговия кеш е много повече и няма дългова пирамида от тук до небето, каквато имат конкурентите му от САЩ и Китай. Така че нюанси много!
2
 
2
 
4
evlogi до: дядя Вова
преди 1 месец
Дядя,имам некои съображения относно твоите дефицити и профицити,В Щатите има една фирма,Berkshire Hathaway и думат.Начело на тази фирма стои един друг дядя, Уорън Бъфет му викат.Към 31.03.2021 година въпросната фирма имаше 145 млрд$ кеш и портфейл от високоликвидни висококачествени корпоративни ценни книжа в размер на 281 млрд$.Или общо сума от 426 млрд $, което надхвърля с доста сумата на резервите на частната държава на най-голямото джудже в света.Не знам дали ще схванеш нюанса.
3
 
4
 
3
дядя Вова до: fon
преди 1 месец
Фюрер, изпълзял си от гроба, но само телесно.Мозъкът ти е още изпепелен.При положение, че всяка година Русия има огромен профицит,а колективният Запад - главозамайващ дефицит,човек се пита -не ли ти е професията подобна на PRESSтитутка..
3
 
3
 
2
fon
преди 1 месец
Чест би било за всеки червен пенционер да получава половин пенсия, но да субсидира нов руски АЕЦ у нас. Путин има крещяща нужда от кеш.
4
 
4
 
1
преди 1 месец
не е вярно , че ядрената енергетика се субсидира ... ядрения ток е ефффтин и безопасен ... питайте дядя вова и решетникоффф ...