Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

COVID ваксините – новото оръжие на авторитарните режими срещу демокрацията

Тъй като много страни се обръщат към руските и китайските ваксини заради недостига на препаратите, те изоставят демократичните си принципи и интереси в процеса

0
 
3
 
9
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Ваксините са новото оръжие на "демократичните" страни да направят роби техните жители и да наложат нацистки контрол.
3
 
4
 
8
ing5rov до: Dr. Vatnikov
преди 1 месец
тебе с по-веселите ваксинки ли те боднаха , а , крейзи ...?
6
 
5
 
7
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Хехе, бандата на празноглавите копейки наскачала да плюе по Запада...а децата на елитите на расийка защо там живее! Отговор има ли? Само вижте споменатата група от държавите, взели руски и китайски ваксинки - 99% папуаси и скъсаняци.12 милиона ваксинки изнесли пияниците, смях,, а ако ги слушаш, 1/3 от света "ваксинирали". А китайския учен, признал, че китайската ваксина е много по-зле от западните, вече сигурно носи раирана пижама в някой лагер-затвор.Само лузър държавките им се връзват.Но така е, като няма риба....А в Европейска България - всички читави ваксини ги има.
2
 
7
 
6
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Дръжте крадеца!
13
 
3
 
5
zelka007 до: elinelinov
преди 1 месец
винаги си свободен да отидеш в северна корея и да приемеш правата вяра със сърцето и душата си ... готов ли си братко ... ?! или и ти ще седиш като дядя вова тука и ще громиш загниващият капитализъм за копейки и дзаота ... ?!
7
 
8
 
4
преди 1 месец
Напълно вярно - тоталитарните режими вече над година тръбят, че не може да има плурализъм по медицински въпроси и ще общото благо оправдава извършване на всякакви престъпления ей така от "добро" сърце... Всеки нормален човек обаче знае, че не същестува такова нещо като натрапено добро... Сегашният мек тоталитаризъм вече си показва истинската козина и е въпрос на време е сталинските методи да се възродят...
5
 
8
 
3
преди 1 месец
всякакви глупави хора има по света ... някои се ваксинират от страх , други за 25 евро , трети за една бира ...
6
 
11
 
2
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Човек колко трябва да бъде глупав, наивен,за да повярва на Западното особено на Американската демокрация ?. Повече от 200 години същата система при която определен кръг хора определят Президента на страната . Всичкото останало е театър .( пример ; за Байдън -80 милиона гласували за Тръмп повече от 73 милиона тъй като Байдън спечели къде са гласовете на Тръмп - 73 милиона?) В някои страни и градове даже фамилиите управляват по-вече от 300 години. Повече 70 години същата песен коятo е вече - банална, отвратителна песен на лицемерието на двойните стандарти особено последните години когато "*** които управляват" пеят тая песен !- които са назначен .
7
 
12
 
1
преди 1 месец
COVID ваксините новото оръжие на авторитарните режими срещу демокрацията Да се чете: белите и пухкави правилни англо-сакси губят по всички фронтове на конкуренцията. Само печатането ги държи да не потънат.