Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Икономиката преди етиката - мрачната стратегия за ваксинация на България

България се фокусира върху защитата на икономиката, вместо да спасява възрастни хора от Covid, но се провали и с това, пише Люба Късова

4
 
1
 
8
khao до: doba
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
Само за протокола ... няма как да няма икономика и за една милисекунда ... икономика е имало доста преди да се роди първия икономист!
0
 
9
 
7
преди 3 седмици
А авторката на статията явно с позиции във Великобритания попита ли защо британската компания АстраЗенека не изпълни ангажиментите си спрямо ЕС и в частност България ? Аз знам защо - всички произведени дози бяха приоритетно доставени на Британската общност !
2
 
6
 
6
преди 3 седмици
Ех кви са ми готини такива анаЛизатори . Имаше готин коментар преди време - защо в България няма тотален локдаун - ами , елементарно е : ЩОТ НЕ МОЖЕМ ДА СИ ГО ПОЗВОЛИМ ! Както Русия , както Турция , както Румъния и т.н. Апропо в понеделник след като Стойчо се изока на опашката за ваксини бяхме 200 човека за реваксинация и има няма 20-30 ВЪЗРАСТНИ хора за ърва игла
3
 
10
 
5
преди 3 седмици
Само за протокола:АКО няма икономика(дори и за няколко дни):Няма хляб.Няма вода.Няма ток.Няма парно.И т.н. и т.н.
6
 
8
 
4
s3
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
В БГ-то всичко се прави за икономиката и в името на икономиката. Ние сме едни от малкото държави, където икономиката и за ден не беше затворена, и ден локдаун нямаше, за да може икономиката да работи. Но за сметка на това се съсипа образованието, вече, 3-ти срок децата са повече дистанционно, отколкото да учат нормално. Всяка държава с приоритетите си, у нас явно това е икономиката, а не населението.
4
 
7
 
3
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
Ами като госпожата има възрастен и болен баща, защо не остана при него да се грижи? Сега се възмущава, че държавата не го била спасила баща и!?
4
 
6
 
2
преди 3 седмици
И тази статия попада в Анализи!?!?!? Интересно
6
 
9
 
1
преди 3 седмици
Няма профилна снимка
Определено, това е едностранно и несправедливо, което пише тази жена. Какво е очаквала. Когато нямаше ваксини, се ваксинираха наистина възрастните хора и тези, които бяха в риск. За нас в България нямаше ваксини. Основната партида, беше Астра Зенека, която не изпълни доставките си. Вече има достатъчно ваксини и всеки може да се ваксинира и по-възрастен и по-млад. Трябва ли да спрем да ваксинираме населението дакато възрастните се наумуват. На никого от възрастните хора не е отказано да бъде ваксиниран. Много къса памет госпожо и смятам, че приличаш на дявол с Евангелието под ръка. Много г ну с ни думи си написала. Дано Господ да ти прости мърсо ти ята, кото бълваш. Бъди здрава и имай страх от него.