Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

САЩ

Опасна пристрастеност ли е количественото облекчаване?

Централните банки трябва да обърнат внимание на нов доклад, изтъкващ рисковете му

1
 
8
 
6
преди 1 месец
С количественото облекчаване джендъро-гейовско-лесбийски и бездетни управници в ЕС отложиха реалния фалит на поне половината държави в съюза. Внимание - ОТЛОЖИХА, а не предотвратиха. България щеше да е една от първите.
0
 
6
 
5
scott до: bgMan
преди 1 месец
Няма профилна снимка
да плюя срещу някого?Пичелим пари чрез краткосрочни предвиждания на борсес: 20 дни напрет.Е, понеже ползвам мозъкъ си 24/7 /колкот мога де, не повече/, се забавлевам с коментарес.Та, 2008-*** евреите си казаха: или соцялни бунтове, или печетане на пари, за да смекчим ефакта на фунията, която засмуква пари от бедните и ги изсипва на богатите докът спът, действие на системата. Ше имат пари за хлеб, но ше ги свариме у тенджера. Сега, днес, са развихрили хиперинфлацион, но смекчават ефектите и чрез "нови активи" и непрекъснат натиск върху финансовата систъм, чрез нулеви лихви. Виждам, че на върхъ са или луди или съвършени измамници. И повтарят ваймарската схема, с надежда, че ше им се размине, защото са научили кака да тушират оръжието на масите: НАСИЛИЕТО! Обаче, ше се сблъскат с БЕЗРАЗЛИЧИЕТО и скок към новата систъм: нематрялната икономика. Точно какато в древен рим на нерон са отричали неговата пирамида на властта чрез вярата в новия завет и християнството. Радикалната идея вече е на път. Ако системата притиска и и заличава всичките ти човешки качества кат чест, гордос и достойнство и те иска БИОТОР - винаги може да се обърнеш кам НЕЧОВЕШКОТО за победа. В случая - нематрялната икономика е суперефикасно оръжие срещу матреализъмът. Екшън.
3
 
2
 
4
bgMan до: scott
преди 1 месец
Тия приказки ги слушаме 30 години вече.Никой не пречи на никого ако иска да ползва и чакъл вместо долари. Но долара си е стандарт и универсален еквивалент в световната търговия и си остава такъв. И на теб ли ти спряха доларите че плюеш срещу тях?
0
 
7
 
3
scott до: deaf
преди 1 месец
Няма профилна снимка
ава ниии!САЩ ПЕЧАТАТ ДОЛАРИ с арогантността на Луи 14-ти, който казва: държавата това съм аз!Те не са преживели ваймарската хиперинфлацион, нито си представят, че някога ше я добутат до гилотината.Сега, в момента, печатат долари, за да "разширяват икономиката", да дават уверенос на кредитните живуркащи, че са от правилната страна на тревата - изпълняват пайртийната повеля за нарастване на БВП като зимат огромни кредити и най-вече, щото са сигурни, че останалия свят вечно ше им плаща лудостите. Може да не са стигнали да нерон /съмнително/, но са точно в позата на луи 14-ти. И ИМ Е ГОТ ДА ПОЗИРАТ ТАКА.
3
 
4
 
2
deaf до: scott
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Значи САЩ печатели долари за да се...самоубият! Някаква логика? И на колко ракии си днес?
3
 
5
 
1
преди 1 месец
Няма профилна снимка
САЩ си направиха ваймарски съединени щати и си мислат, че винаги ще покрият напечатаните пари чрез 6-ти американски флот. другите да платът вместо тех, ваймарците да са горди и непрекъснатобогати, щото са от полезните ***, които вярват, че са ценни щото "разширяват икономиката" и увеличават БВП с кредитес. Е, дори хитлер е привел в изпълнение план за фалит на великобритания чрез наводняването и с фалшиви пари. Действията на ваймарците имат последствия. фед губи влияние и все повече останалиот свет не иска да му изкипиват актовите срещу нищо. Те не могът да сринат фед, но могът да вдливът матрялната икономика. как ше стане? Край на мечтите за непосилни матрялни блага. Вместо да се фанеш на 3-та работа, за да си платиш ипотеката се правиш безработен и СИ РАЗПОЛАГАШ С ВРЕМЕТО НА ТАЗИ ЗЕМЯ! В НЕПОСИЛНА РАБОТА, ТО СЪС СИГУРНОСТ Е ИЗГУБАНО ЗА ТЕБ КАТ ИНДИВИД. Когат си безработен имаш ограничения, но и пичелиш запълване на врамето ти със собствени решения, не тез на систъмът или шефчетат от фед, мед,масонен или политицистен. Така съществуването ти е суперудовлетворяващо за самия теб и гадос за бвпсистъмът!