Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

България

Ще станат ли Халите магазин на "Кауфланд"?

Германската верига за бързооборотни стоки има предварителен договор за придобиването на емблематичната сграда

3
 
7
 
8
zelka007 до: penman
преди 1 месец
общества съхранили дребните си производители и търговци , създали условия за конкурентното им съществуване , са в пъти по-богати от другите , оставили търговските вериги и големите производители на храна да се развият до неконтролируеми мащаби ... https://***.weforum.org/agenda/2018/06/supermarket-supply-chains-driving-poverty-inequality-winnie-byanyima-oxfam/
5
 
4
 
7
khao до: penman
преди 1 месец
Няма профилна снимка
ае марш обратно в чужбина в склада и не ни занимавай с кухите си мисли...
7
 
4
 
6
penman до: zelka007
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Търговия на дребно не ми трябва! ***, които да препродават скъпо в мизерни магазинчета! Бъдете сигурни, че само Кауфланд или друга мощна верига, може да поддържа тази емблематична сграда в много по-добър вид от сегашния.
3
 
6
 
5
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Ще си го преместя в другия крачол...
1
 
8
 
4
zelka007 до: penman
преди 1 месец
не си прав ... !! ... тия (кауфланди , били , лидъли , метро , теско , карфур , алди) не допринасят с нищо към автентичността на градските центрове . където се настанят , изчезва търговията на дребно . неслучайно из повечето градове по света ги изнасят , или им разрешават градските съвети малки помещения . изпотрепват всичко дето мърда и плаща наем . а те продават само неща , за които са договорили възможно най-ниската цена и са им дали поне 4-5-6 месечен срок на плащане . успешното управление на емблематични архитектурни сгради не е лъжица за всяка устица ... въобще качественото управление на градската среда не е лесна работа ... :))) ... поради ред причини това е тегава работа у нас ...
11
 
2
 
3
преди 1 месец
Няма профилна снимка
"Междувременно тръгна петиция под наслов Не на Кауфланд в Халите!, която до момента е подписана от 1690 души". Недоволни кратуни винаги ще се намерят, както е и за архитектурното бижу "Златен век", което ще е след време емблема на София. Живея наблизо (когато съм в страната) и районът действително има нужда от Кауфланд (Била и Лидл има). Стига разни кресливи *** са диктували собствените си интереси.
0
 
9
 
2
Един Българин до: Един Българин
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Завод за горене на б 0 к л у к , който е на около 1 км от Халите и никой не одобрява. /п.п. аман от смотани филтри/.
2
 
12
 
1
преди 1 месец
Няма профилна снимка
В Халите съм влизал преди да ги затворят 1988ма. И тогава имаше втори етаж (и продаваха бонбони :) ), но мисля че беше по-малък от сегашния по площ. Там има все още един особен дух от миналото, което няма нищо общо с Кауфланд и другите нови вериги. Абсурдно е да се продава на такава верига. Кой изобщо си мисли че това може някак да мине между другото. Пак далавера на Фандъкова като завода с *** , който никой в София не одобрява освен СОС, които дори избраха турци и китайци да го правят.