Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Рекордните цени на тока и газа носят още шокове за Европа

Недостиг в доставките на газ увеличава разходите по производство на ток на много места в Европа и то когато бизнесите започнаха да се връщат към нормалното

   1| 2| 3| 4    
0
 
0
 
32
khao до: Mavi Goz
преди 1 месец
Няма профилна снимка
пак трябва да обяснявам... американска фирма в ИТ сектора автоматично изключва *** като гето затя ! ... да не говоря че е станала американска заради инвеститора, създателя е роден у некоя панелка в Младост (наше момче), а не като теб у яхъра на шумкарския си дядо !
1
 
1
 
31
Valentin13 до: zelka007
преди 1 месец
Няма профилна снимка
пълни брътвежи е отговора ти. аз те питам ясно - как така знаеш, че след 20 години спираме руския газ и след 80 години няма да има нефт /така пишеш в разни постове, следя те/, а не си разбрал че за 4 месеца газа ще се вдигне два пъти, че да предупредиш всички.
0
 
2
 
30
Императорът до: Dr. Vatnikov
преди 1 месец
Жалък СОП, мога само да те окайвам, тебе дето и лоботомия да ти направят, никой няма да види никаква разлика. :( Добре, че ти липсва самосъзнание, та не разбираш колко си зле, иначе да си се обeсил досега.
0
 
3
 
29
Императорът до: zelka007
преди 1 месец
Да, добре. Все повече зеленашеска енергия се произвежда, ама иначе Европата е клекнала пред Газпром като гладно куче пред месарница !!!! Мечтите ти няма да се сбъднат. Сори . Зеленалеството катастрофира.
1
 
3
 
28
Dr. Vatnikov до: Mavi Goz
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Ти кажи верно ли внуците в Америка са мургавелки?
2
 
3
 
27
Стоян Петров до: Mavi Goz
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Хахахха бoлeн мoзък, квалифицира "бoлни мoзъци"! Ами всички знаят кой се занимава с чepни американски чypки. Знаеш кой се дотътри до Америка, за да му са на разположение. И другото хахаха е за това че смyкaнето на хeмoроидалните фиcypи употребяваш за 10-ти път. Изтърка се тотално. Рекламираш ни жалкото си съществуване, мизерният си живот и ни го рекламираш като бляскава сага. Осъзнай се, ти буквално вегетираш и за да избиеш комплексите си за малоценност си правиш самореклама за наивници. Не на нас тези номерца малкия. Вероятно има баламyрници които ти се връзват, но това е единствено и само техен проблем.
3
 
5
 
26
Mavi Goz до: khao
преди 1 месец
Хаааахаха ! Нещо много се отвиваш, мишуенце пролетарско! Май на три видински шльокавици у панелката в Младост си забравил, че се похвали, че си новоназначен по волята на некой цветен у американска фирма и не аз, а ти смучеш черни хемороидални фистули срещу надница. Скоро ше разбереме дали обаче при цветните ше имаш време по цел ден тука да дрищиш, както доскоро . . . ;) :lol: А ти скоро ше разбереш какъв вкус има черната американска чурка, докато ти набиват либерални норми на отношение към цветнокожите и се извиняваш на колене, че си бял, за да ти преведат надника . . . ;) И гледай като пишеш из нета такива неща, да не стигне до некой от американските ти чорбаджии, че твойто чудо - ничие . . . ;) :lol: Не пригласяй на глупостите на Пръдлеф - той е с болен мозък и най-много да остане без социални помощи за пелети зимата, ама ти може и до по-сериозни ядове да доживееш, щом си решил да продаваш безценните си умения на BLM-ите . . . ;) :lol:
3
 
2
 
25
zelka007 до: Valentin13
преди 1 месец
че саша милер кво ти каза преди две петилетки ... ?! справедливата цена за газът е $1000 за илядо кубика ... :))) ... рассините ще си я търсят тази цена ... и отделно водородната стратегия ще го измести като енергоресурс , щото въглеродните квоти само ще растът ...
2
 
3
 
24
khao до: Mavi Goz
преди 1 месец
Няма профилна снимка
писал, писал... и кво каза... пак нищо, Химията това, Химията онова, а тп фалира 99та от вашите хора! Калафат е по малък от конския обор на дядо ти от който си излязъл и по малък от черната *** за зет ти ... само комплексари им завиждат, с каквито ти очевидно дружиш... ама с кви други да дружиш, нормален и образован човек няма да иска да има нещо общо с *** и дядо на черни деца ... по добре не идвай със зетя си по нашите земи, много ги биеме тия цветните ! :):) ... още си спомняпм като ученик как въртяха един черен напомпан Unprofor-ец.
1
 
4
 
23
Valentin13 до: zelka007
преди 1 месец
Няма профилна снимка
виждам си разбирач, само едно нещо да ми обясниш - ти знаеш че след 20 години ще спрем да купуваме руска газ, преди каза до края на века свършва нефта по земята. смело работиш с годините! я ми кажи тогава, като знаеш какво ще стане след 20 години, как не предвиди, че газа ще се качи толкова високо, че да предупредиш хората?