Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Одит: Костадин Ангелов взел "Александровска" на плюс, оставил я в дългове*

Бившият здравен министър от ГЕРБ удължавал просрочията към доставчици с неизгодни споразумения

   1| 2    
0
 
3
 
18
bgMan до: rover
преди 1 месец
Явно още не я познаваш тая циркаджийска мечка. Това е Корнелия Нинова на форума.
1
 
3
 
17
rover до: Mechkata
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Имате болшевишко мислене. Това със закриването на партии и разните му там забрани вече е било. За щастие не сте фактор, от който зависи това да се случи.
1
 
4
 
16
khao до: zelka007
преди 1 месец
Няма профилна снимка
епа така кажи от самото начало .. ти въртеше локуми :):) Въпреки че 100% тези решения ги е взимал еднолично, а другите само са се подписвали без да гледат кво подписват или е делял с тях... То Марешки подписа Гербаджийската Конституция без да я чете... та тия ли ще четат ! Те да не са там да четат...Измислили са го как да разводнят отговорноста, по логично е един човек да ги взима тези решения и да носи еднолична отговорност както е в часния сектор...
3
 
2
 
15
zelka007 до: khao
преди 1 месец
1
 
4
 
14
khao до: zelka007
преди 1 месец
Няма профилна снимка
тоест твърдиш че тоя не може самостоятелно като директор да разсрочи задължение и задължително трябва разрешение от борда където са другите гербаджии? ... не говоря за доставка ,за режийни, за материални, за други консумативи, за нови договори ... и т.н.т ?
4
 
2
 
13
zelka007 до: khao
преди 1 месец
на документи с решение за до десетина хиляди стои един подпис , но под решения за стотици хиляди стоят няколко подписа вече ... това е ... :))) ... има си нива на отгоговорност и финансов/материален интерес ... не е толкова лесно ... лесно е само ако си абсолютен монарх ... значи аз съм доставял разни неща на държавни организации , разписват ти на две или на три места . даже за суми над 1000лв , се ходи по разни директорски кабинети и даваш обяснения ... :)))
1
 
4
 
12
khao до: zelka007
преди 1 месец
Няма профилна снимка
зависи кой свири мача.. ако е Гешката, ще има дузпа! Иначе си е чиста симулация от най грозните! ... нали той е назначен от Герб, но другите гербаджии в борда ще го спрат ... видиш ли, които сигурно са в борда на още 100 неща.. и що си мисля че зада разсрочваш задължения и други типични неща за Изпълнителния директор не е нужно да се допитваш до борда.В нашата държава 11 години се взимаха самостоятелни решения, та в една болница ли няма... айде по сериозно... пак ти казвам, като те чета все едно от над 15г. не си стъпвал в БГ.
5
 
1
 
11
zelka007 до: khao
преди 1 месец
зачетох я , даже я прочетох ... :))) ... стана ми интересно , щото то не се взимат в държавните структури от такъв ранг самостоятелни решения , а има борд на директорите , като единият от тях обикновенно е от съответното отговарящо министерство или агенция . в смисъл не е лесно да се прецаква системата . требе доста да се потруди човек за да я надцака , без всички да са омазани ... ама ми се получи плонжа , а ... ?!
1
 
1
 
10
khao до: zelka007
преди 1 месец
Няма профилна снимка
май и ти като Вовата, спря да четеш статиите след заглавието... :):):) .. и бързаш да се метнеш в защита на ботоксовия крадец !
3
 
2
 
9
khao до: bgMan
преди 1 месец
Няма профилна снимка
греб са сикаджии, просто Мутрата раздели държавата на райони като Лъки Лучано :):) Североизточния район е за ТихомирИвайлоМарин и друг няма право да пипа там!