Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Криптовалути

Експериментът на Ел Салвадор продължава да притиска цената на биткойна

Минути преди 10 ч. българско време криптовалутата се разменя за 45 082 долара, което е спад от 14%

0
 
2
 
9
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
Заглавието е леко глупаво @Елена Илиева. Първо че експеримента започна вчера, а пише продължава все едно са минали седмици-месеци. И второ защо началото му да е свалило цената, заради технически проблем с протфейли? Акциите на Епъл падат ли когато AT&T имат проблеми с GSM мрежата си?
0
 
3
 
8
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
причината е написана в последното изречение на предпоследния абзац... другото в статията е плява...
3
 
3
 
7
nike09 до: nikiangel
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
Викаш Биткойна за 12 месеца от 15к "спаднал" на 45к и това предвещава края?:)
3
 
1
 
6
cherney до: mrynmryn
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
Личното ми мнение е, че решението на Ел Салвадор за биткойна като официално платежно средство е глупост. Там проблема е, че 20% от доходите на населението представляват преводи на емигранти към роднините им, а това с Western union или др. подобни е бавно и скъпо. И по неясни причини президента им си мисли, че биткойн може да е някаква панацея за икономиката на страната.
0
 
5
 
5
mrynmryn до: cherney
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
И аз не разбрах, как цената пада, след като новината, че държава я налага като собствена валута, би следвало да вдигне цената. Като цяло, ако пак се срине до 6к, тия в Салвадор, ще питат за МВФ ми се струва.
2
 
3
 
4
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
Изключително неграмотна статия. Всички корекции и в двете посоки са продиктувани от леверидж трейдинга. Вчера имаше отворени лонг позиции за 3.6 млрд. долара, които бяха ликвидирани. Същото се случва и с шорт позиции в обратна посока. Биткойн обикновено прави по десетина подобни корекции всяка година.
3
 
5
 
3
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
Вчера 55к, днес 45к, а другата седмица? И Нострадамус не би могъл да познае.Но, откъдето дошли, там и отишли както се казва.
2
 
2
 
2
michaelis23 до: michaelis23
преди 1 седмица
а добре де Салвадор каква "валута е изхвърлил" за да си купи тва нещо ? (нека познаем от веднъж) ... ееето защо му пада цената, защото някой иска да ги накаже, мда ама .... :))
3
 
4
 
1
преди 1 седмица
аз не знам кво общо има "Експеримента на Салвадор" с цената на тва нещо ... след кат някой приема нещо си за пари и го легализира, познай от един път цената му на къде ще отиде, а може би някой хедж фонд просто е продал някакви бройки и тва е паднало, кво толкова ? .... тука няма plunge protection team и печатница която да спасява вечния SP500 просто това е борсата и тя има две посоки не като при онова чоглавото у Сашеви, където регулациите действат само в облага на големите на Волстрийт .... на мене започва да ми харесва да няма регулации, защото ще има доста тарикати от големите на Волстрийта които ще глътнат водица, което е и добре, да видят как се търгува, без гаранции за печалба .... :))