Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Слабостта на Запада се корени в самия него

Китай е заплаха за либералния глобален ред, но по-голямата опасност е дискредитирането на демокрацията

0
 
3
 
6
преди 1 месец
"Но втори президентски мандат за Тръмп би бил много по-опасен." ... за кого бе , Пешо ? ... : )))
0
 
4
 
5
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Джулиан Асанж е олицетворение на авторитаризма в който живеем. Общество в което се планират убийства на журналисти не е и не може да бъде демократично. В такива общества мнението на масите се моделира от средствата за масова пропаганда. Америка е де факто демокрация от 50-на години, но и това е само по документи. Америка не е държава а корпорация в която различни лобита ръководят процеса на управление. Разделението е на имащи и нямащи, а споровете за това, че тези или онези като дойдели на власт щели не знам си какво си са смехотворни защото няма значение. Всичко се свежда до това дали имаш храна на масата, дали сметките са платени и е топло, светло и уютно. От там нататък всичко друго е високомерие и форма на елитизъм които водят до революции по-късно отвлечени от поредната утопична теория и политическа каста, и така до инфинити.
0
 
3
 
4
evlogi до: julian12
преди 1 месец
Точно тях визирам
0
 
10
 
3
преди 1 месец
Няма такова нещо като демокрация на извратените щом става дума за либералният световен ред. Това е просто вид диктатура на едно малцинство над мнозинството и нищо повече. И защо очакват масата народ да се чувстват добре и да приветстват либералният глобален ред, който постоянно генерира кризи, инфлация, обедняване, затобващо задлъжняване и нови форми на дискриминация?
0
 
9
 
2
julian12 до: evlogi
преди 1 месец
Няма профилна снимка
A.k.a. liberals/Democrats etc.
0
 
10
 
1
преди 1 месец
Най-голямата слабост на Запада няма нищо общо с Китай.Тя е в мало***умниците, които през последните десетилетия го управляват.Те са най-голямата заплаха в момента за западната цивилизация.