Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

САЩ

Краят на тандема Фед-ЕЦБ носи нова опасност за пазарите

Този път двете централни банки започват да оттеглят количественото облекчаване в синхрон

0
 
4
 
10
преди 1 месец
Започва перфектната буря. Спиране на кеша и съвсем лекичко вдигане на лихвите. Масови фалити, инфлация и безработица- пълен блокаж на световната икономика. И ей така от нищото ще се появи крипто доларът и неговото братче криптоеврото. И който оцелее след бурята ще си ги ползва и ще им се радва. :)
1
 
1
 
9
преди 1 месец
Съединените американски щати (САЩ) и Европейският съюз (ЕС), без необходима защита срещу щети предоставят щатски долари и евра за ползване със срок за връщане. Неправилната парична процедура причинява щети. Федералният резерв (Фед) и Европейската централна банка (ЕЦБ) са жертви на съдбовна държавна грешка.Фед и ЕЦБ намалиха основната лихва за да помогнат на правителствата в САЩ и еврозоната да взимат заеми за да плащат щети от паричната грешка. За сметка на бъдещи завишени щети, този подход забавя началото на катастрофална криза.Фед и ЕЦБ нямат капацитет за устойчиво спасение от стопанска криза.Основните ситуации са две:Първа: Неправилното предоставяне на щатски долари и евра за ползване със срок за връщане създава щети. При достатъчно време, САЩ или ЕС е с изпреварващо начало на стопанска криза.Втора: С подобрение необходима защита срещу щети предоставяне на щатски долари и евра за ползване със срок за връщане подсигурява устойчиво развитие на САЩ и ЕС.
0
 
0
 
8
преди 1 месец
eee ovcete sa v kosharata тандема Фед-ЕЦБ shte derat sto koji tova sa kra4marite doide vreme za plashtane
1
 
1
 
7
преди 1 месец
Няма профилна снимка
>Имате ли твърде много пари? Губите ли съня си заради набъбваща банкова сметка? Едва ли.РЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕе
3
 
9
 
6
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Напомпана е таква инфлация с напечатани и без покритие хайтийки с парични знаци по тях, че ще е супер "забавно" слеващите 2-3 годни ..... За това, кои активи ще оцелеят и ще акумулират паричните потоци, освободени от "псевдо активи" ще видим съвсем скоро. Но аз не бих заложил на кеш-а .....
0
 
12
 
5
преди 1 месец
Следва пукане на балони навсякъде като при карнавал, поевтиняване на активи и поскъпване на пари.
0
 
15
 
4
преди 1 месец
Централните банки приключват партито.Който разбрал,разбрал ,да му мислят стотиците празни глави които се подлъгаха да инвестират в активи завишени в пъти ,особено в имоти,последната една година .
1
 
5
 
3
преди 1 месец
Няма профилна снимка
На сметката скоро трябва да
1
 
14
 
2
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Статията с няколко думи означава: излизайте в кеш, че скоро ще има супер промоции навсякъде.
2
 
16
 
1
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Опасността не е в намалянето на облегченията и стимулите, а в това че вече е прекалено късно за тези действия. Тези действия трябваше да се предприемат още преди гдини, сега лавината е започнала да набира скорост и нема спиране. Сега единственият вариант е пазарната икономика да си свърши работата, т.е. да минат масовите дефолти на камарите фирми които преживяваха на дотации. Едва след това може да има стабилност.