Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Енергетика

„Булгаргаз“: БЕХ може да изкупи част или целия дълг на столичната „Топлофикация“

Газовото дружество предупреди, че ще спре подаването на газ заради дълг от 131 млн. лева

0
 
2
 
10
преди 1 месец
Миналата година 55 млн...тази година 131 млн...Догодина ..... млн...И т.н и т.н . докато накрая цяла България без да усети ще и приложат някоя схема за да изплати дълговете на столичната топлофикация.
0
 
2
 
9
преди 1 месец
Такааа...keep kicking the can down the road...Или както ние си го знаем, протакай до последно с истинските решения.Да живей решението на пожар.Догодина пак.. и така докато свят светува...
1
 
1
 
8
scott до: zelka007
преди 1 месец
Няма профилна снимка
секо живо същество се бунтува, когато му искат такса спокойствие и дел о бизнесот - безвъзмездно. А най му става отвратително, когато боса на опг.то излезе от талавизора и каже: какъв съм милостив, разрашевам на булгаргаз да изкупи дългъ на топлофикациа, таз да не спира да рекетира и да дигне цените. Или викаш, ний на село, само кметот ни плаши, иначе сме изцело независими.
3
 
0
 
7
zelka007 до: scott
преди 1 месец
такса за общите части се плаща навсякъе в целият свят . само % е различен и варира според строителните норми в държавата и видът на строителството . ако искаш да си необвързан , си купуваш апартаменв блок несвързан с топлофикация , или къща още по-добре , и проблемът ти е разрешен . даже обикновенно при равни други условия е по-евтин ... не знам що се напъвате да живеете в блокове с парно и топла вода и искате да не плащате нищо ... ?!
1
 
3
 
6
Стоян Петров до: дядя Вова
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Тя вече се връща, спечели достатъчно, състоятелни хора са и тя и съпругът и(също българин). Англо-саксите ги научиха да печелят пари от пари, което лично на мен не ми е толкова приятно и не се гордея с това, но такъв е животът. Нямат намерение да работят в България, но мисля че ще им доскучее. Ще видим. PS Вчера говорих с нея и сподели че са на Златният бряг, северно от Бризбейн. Случайно стана дума, че са посетили грътцки ресторат и много харесали омарите им. Спомних си за теб и ми стана мъчно. Цял ден насилваш душата и съвестта си, за да припечелиш някоя копейка и за какво? Да напълниш доволно стомахчето си с кучешка радост, а другите да боцат омари, мажат хайвер и се поливат с шампанско. Но не се притеснявай в Австралия имало и турски ресторанти и няколко пъти тя си е поръчала кебапчета с туршия - според нея същите като в България, мил спомен. Така че и за теб може да се намери подходящо място. Не унивай.
3
 
1
 
5
дядя Вова до: scott
преди 1 месец
Щом е пратил щерка си на мaйната си, наречена Австралия, Стуенчу е зарибен от малък с демокрация. Ваксина за нея няма открита, няма открита...
1
 
3
 
4
scott до: todor6104
преди 1 месец
Няма профилна снимка
И КОЙ ТЕ ЗАРАБИ С ТОЗИ МИТ?През далечната 1997-*** година, Иван Костовото правителство промени методиката. И парното от 30 лева стана 200 лева на месец. Тогава се започна: махане на радиоторите в бощите части, изключване от топлоподаването. Загубите на абонати бяха толкова големи, че измислиха такса за общи части. Ако имаш топломер и ползваш - плащаш 100 кинта на месец, ако си махне сички радиатори - 50! НЕ ПОЛЗВАШ И ПЛАЩАШ!?!!!! Парното е така скъпо и е проблем, ЩОТО ЧИЧКОВЦИТЕ ТАМ, ПО ВЪРХОВЕТЕ НА АДМИНИСТРАЦИОНЪТ, НОГО СЛУШКАТ, НОГО ПАПКАТ И НОГО КРАДЪТ. Топлофикация изгори със 70 милиона в КТБ. Предцтавяш ли си, че са и алчнопрости на сичкото отгоре. Само ни мъчът. АЗ ВИКАМ: ФАЛИТ НА ТОПЛОФИКАЦИЯ СОФИЯ АД: НЕЗАБАВНО! аМА НЕМА ГО ДОПУСНАТ, ЩОТО ИМ Е инструмент за мъчения и инквизиция над жителите. И само се оправдават. Ама най-ефтино отопление, ама ний най-красиви, ама скок на ценита на газът. Даже пускат митове ,че провинцията плащала парното на софиянци. неколко човека са си направили пирамида и си цоцът. че и пускат димна завеса. най-добре е това да спре.
3
 
2
 
3
Стоян Петров до: todor6104
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Защото, докато има телета ше има и касапи! Иначе преди време попитах столичани, да не би да са държанки?
2
 
4
 
2
преди 1 месец
Да се дадат помощи на бедните и всеки да си плаща топлото колкото струва. Така се изкривява пазара и се ползва неефективно енергията.
1
 
5
 
1
преди 1 месец
Защо трябва да се вземат данъци от провинцията, където средната заплата е 1000лв. и да се плати парното на Софиянци, където средната заплата е над 2000лв