Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Икономика и политика

Румен Радев печели надпреварата с 66,7% при 99,82% обработени протоколи

Претендентът Анастас Герджиков получава 31,82% от гласувалите на балотажа

1
 
0
 
10
neon7 до: khao
преди 1 месец
Чл. 5.(1) Конституцията е върховен закон и другите закони не могат да й противоречат.(2) Разпоредбите на Конституцията имат непосредствено действие.http://***.konstitucia.bg/m_1/
0
 
0
 
9
khao до: neon7
преди 1 месец
Няма профилна снимка
приеха закон, с който вече е задължително! сега няма санкция ако не гласуваш, но все пак :)
1
 
0
 
8
khao до: mrynmryn
преди 1 месец
Няма профилна снимка
всичко може да стане... ;)) даже и най абсурдното нещо дето идва на акъла ти!
3
 
2
 
7
neon7 до: Boicho Popov
преди 1 месец
''В България гласуването на изборите не беше ли задължително?'' Г-н Попов ,обърнете внимание на Конституцията ни Чл. 42.(1) Гражданите, навършили 18 години, с изключение на поставените под запрещение и изтърпяващите наказание лишаване от свобода, ИМАТ ПРАВО да избират държавни и местни органи и да участват в допитвания до народа. Имат право не означава задължение .
2
 
4
 
6
Стоян Петров до: serafima
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Наистина не знаеш. Нито Северен Кипър е присъединен към турция вече 50(петдесет), нито Косово към Албания(20 години). русия подписа Будапещенския мемурандум съгласно който, гарантира териториалната цялост на Украйна и присъедини крим към себе си. Съгласно него Украйна предаде ракетите си с ядрени бойни глави на русия. Поне според мен, след като този който ти гарантира тероториалната цялост къса от територията ти, имаш право да възвърнеш статута си на ядрена сила и да му тумнеш няколко ракети. руснаците освен от бой, от друго не разбират. И най-важното генералът не е наясно,че България е от страната на малките и унижаваните държави, също като украйна. Желанието да се подмажеш на насилниците(русия) се нарича раболепие. Поведението му обаче може да бъде анализирано професионално от членове на инициативният му комитет, а не от мен.
4
 
3
 
5
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Обидно е някак си. Дотук са писали предубудуни хора, които не само не знаят, но не са си направили и труда да проверят дали или НЕ е задължително гласуването в България. Не са си направили и труда да размърдат мозъчни клетки и разберат колко от изборите ни щяха да бъдат валидни, включително на НАЙ-ДЕМОКРАТИЧНИЯ корифей на политиката Борисов. НО ПИШАТ!Не ЩАТ да осмислят, че КРИМ е под юрисдикцията в момента на Русия и твърденето на обратното е НЕКОРЕКТНО и с политическа окраска.Що се отнася до "анексията" на Крим, нека си припомним - преди 44 години турците завзеха един ден произволно част от Кипър и още е Северен Кипър, призната май само от Турция. Събитията с Косовo знаетe как се случиха. ХАЙДЕ да оправим първо двата случая и тогава ще мислим за Крим, който от векове си е руски и най-върлите врагове на Русия не отричат, че изборите минаха мирно и честно.
2
 
1
 
4
mrynmryn до: bgMan
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Това няма как да стане, то тогава всички избори последната година и част от изборите през годините, ще са невалидни, вероятно всички за балотаж на президент и за евро депутати. За 2-рото ей сега погледнах, дори 40% никога не е минавала активността.
4
 
3
 
3
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Без капка симпатия към толyмa, но радев хариза крим на русия. Поне според мен, единственото което може да направи е да подари Кърджали на ердоган. генерале, да не би да ни подготвяш за такъв сценарий?
5
 
1
 
2
Boicho Popov до: bgMan
преди 1 месец
В България гласуването на изборите не беше ли задължително?
5
 
5
 
1
преди 1 месец
Трябва да се приеме някакъв закон според които резултати при избирателна активност под 50% да са НЕвалидни. За всички видове избори и референдуми.