Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Германците трябва да престанат да изпадат в истерия заради инфлацията

Ястребите в най-голямата икономика в Европа трябва да си спомнят, че са част от валутен съюз, който не отразява единствено икономическите особености на страната

1
 
4
 
5
преди 1 месец
Какъв е този автор на статията Андреас Клут за Bloomberg, този kaпуt скъсан, който се опитва да формира мнение и позиция, как ще се игнорира страха от инфлация ? Това е подкрепа за кражбите на пари от хората. И не е необходимо паричната и фискалната политика да вървят заедно, щеше да го знае ако беше прочел един учебник по macroeconimics.
0
 
5
 
4
Боян до: bgMan
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Много ми е интересен критерия за качествен политик или за банкер??
3
 
3
 
3
ing5rov до: nkavrakov1982
преди 1 месец
ами тя лагард играе срещу Европа , тъй както фед играят срещу САЩ...какъв морал търсите у банкери бе ... ?!
2
 
5
 
2
преди 1 месец
А пък политиците и банкерите трябва да са по-качествени. Некачествените трябва да се избиват след референдум за ползата или вредата от тях.
2
 
7
 
1
преди 1 месец
Германците не изпадат в истерия,истината е че Кристин Лагард лъже за инфлацията съвсем открито и нагло.Само вижте връзката с Франция,и предшественика и Марио Драги,който също не вдигна лихвите и то когато имахме растеж.Лагард крепи дълга на Франция,Италия,и всички задлъжнели силно държави,и прокарва наивните лъжи за временна инфлация.Преди 10 години банките докараха световната криза с прекаления кредит,в момента отново изсипват купища пари без покритие,като вдигнаха инфлацията до небесата.Ако инфлацията не е временна и удари сериозно икономиката мисля че е редно този път да има справедлив съд за всички които участваха съзнателно в тези процеси.