Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Защо и как България да се върне в групата на влиятелните ядрени държави?

Бъдете сигурни, че Великите сили въобще не се интересуват дали ще слагате слънчеви панели в Кърджалийско или вятърни турбини до Шабла, пише проф. Янко Янев

0
 
0
 
10
aldy до: Императорът
преди 4 седмици
Няма профилна снимка
Бочката поне пробута "Балкански поток" и вероятно това му изяде главата, не кражбите.
0
 
1
 
9
aldy до: Императорът
преди 4 седмици
Няма профилна снимка
Изпусни питомното, пък после гони дивото. Ликвидирани 4 блока по 660 мегавата. Това е мощността на една нова АЕЦ, като "Белене" приверно. Ако прибавим и АЕЦ "Белене", ставахме енергиен център на Балканите. Но сайбията НЕ ДАВА. Точка по въпроса.
2
 
1
 
8
преди 1 месец
тя беше и Куневица пачавретината ни спаси от победа по случая с Козлодуй дет апнаааме големия хххууйййй ... Освен тва тез руски гадни АЕЦове само замърсяят и гърмат минаайте си на вентилатори и дреме ви на щепсела нали ства облъчвате само тука ве бастунии такиа ?? Екипа на Тивасторите седнали и напрайли сумарно преписмо как да сме се върнели у великите ядрени държави, а лелее майко оФцете които блеят в зелено сека минута. Кратко и ясно - ми нема се върне нивга щот никой нема ни пусне повече там дет СССРа ни беше напрайл такива
1
 
8
 
7
преди 1 месец
Въпросът е, че Росатом бяха готови не само да построят, но и да ФИНАНСИРАТ строителството на Белене - а вторият енергоблок щеше да е готов 19-20 година !!! Но картофоглавият изpoд изкозирува на трима американски сенатори - урoдът маккейн, Полуживата и нз кой още и спря строителството при подписан договор !!! Що за държава сме, щом бойкоборисов все още не е осъден за държавна измяна и разстрeлян?
0
 
2
 
6
Demertsel до: igigov
преди 1 месец
Няма профилна снимка
15-18 млрд много пари ли са, според теб?
7
 
7
 
5
преди 1 месец
Няма профилна снимка
"България да се върне в групата на влиятелните ядрени държави?" - прилича на мантрата "да остнем на газовата карта" . Пстроихме турски поток, останахме на газовата карта............и плащаме руската газ по 1000$!?
9
 
3
 
4
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Скоро прочетох заглавие от рода " Русия получава атомна база в Сърбия". Понеже не знаех какво е "атомна база", прочетох и се оказа че Сърбия може да строи ядрена централа с руска технология. От ДАНС наясно ли са, че русия разглежда тези съоръжения, като средства за налагане на шизоидните протуберансии на путин. Представляват ли те заплаха за националната сигурност на България? Между другото, руските ядрени съоръжения са евтини, защото използва евтин и неквалифициран труд. Проектанти и заварчици по 1000 евро. Да ви имам и проектите и заварките.
7
 
5
 
3
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Предвид, че Р. Овч. е главния съветник на радевите кукли, то 15-18 млрд на реактор е далеч по-вероятна сметка като се тегли чертата. БГ има реален шанс за втори рекорд - след този на смърност, ще сме шампиони по скъп ток в света.
4
 
5
 
2
redcretin до: zelka007
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Б-стан не е велика сила. Но Рашастан е, макар и залязваща - що да не накараме бедния и глупав б-станец да плати пак 10ина млрд сметка?
8
 
5
 
1
преди 1 месец
професорът си пише да не заспи за беляНЕ ... ама този филм нема да се снима ... :))) ... в най-бедната държава в ЕС , да си построим най-скъпата централа с най-скъпият ток ... айде нема нужда ... те тука стинкаджийте се оакаха от реване за една въглищна централа , която уж хамериканска , та кво остава за нови ядрени мощности ...