Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Китайската икономика отслабва системно

Потискането на нови индустрии като споделеното пътуване, частното образование, социалните медии и частното здравеопазване е особено вредно за растежа

1
 
1
 
7
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Пълни смешки. Най-голямата икономика в света отслабвала. Подзаглавието е уникално... ще градим икономика на споделеното пътуване... здравеопазване го видяхме колко работи при първата епидемия целия запад се о.енза, а точно Китай постигна най-добри резултати. Частното образование е чудесен метод да си направиш болшинството баселение необразовани ограничени хора, а социалните мрежи само допринасят за допълнително влошаване на ситуацията. Какви санкции ще наложат запада и сащ на Китай, ами то всяка втора техника, ако не и по-чсто е произведена в Китай, това не е СССР, който си работеше за него си само. Ха са наложили санкции западняците, ха са останали дори и без тоалетна хартия, да не говорим за по-сложната техника. Видя се че едни прости маски за лице не могат да произведат сами без китайците.
0
 
3
 
6
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Икономическите резултати генерално за страната според мен още дълги години ще се силни предвит технологичното ниво на предприятията и евтината работна ръка използвани за производство на стоки за износ и местния пазар.
2
 
3
 
5
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
КНР ( Китай ) върви по пътя на СССР = бедност на народа и изолация от света. Не им помага и факта, че ККП е знаела за заразени хора и смъртни случай от Ковид 19 още декември 2019/януари 2020 но не се предупредили чуждите посолства ( държави ) и оставиха свободен режим за пътувания от Китай към света въпреки смъртната опастност за милиардни души. Сегашния им диктатор ги води към бавна но сигурна "смърт".
2
 
3
 
4
ing5rov до: terziеv
преди 4 месеца
заработват си заплатките , дращейки платени постановки ...
3
 
6
 
3
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Ултиматума действа. Колкот по мизерни стаат наркуманцити, толкуз по зле ши изкарват Русия и Китай. Най ти ли чи китайцити изпревареха щатити и са най богатия народ ф сфета. Без да грабят, убиват, унищожават. Ко американско си купейти от магазина. Нищу, НИЩО.
2
 
6
 
2
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Русия очевидно вече фалира, сега е ред и на Китай. Чудно ми е дали си вярват, когато ги преписват тези глупости.
3
 
7
 
1
преди 4 месеца
Няма профилна снимка
Абе тоз петърчо като качи някоя статия заглавието винаги е написано като свършен факт по партийна заповед без право на колебание или като присъда от американски (соц)демократ. Само като скролвам и чета заглавията ми е ясно кои са писани от това недоразумение с бялата ризка. Иначе за Китай, много са слаби направо ужас - износът им расте с 30%, а търговския дефицит на сащ расте със същата скорост всеки месец. Явно според политическата коректност слабите икономики са тези, чието производство издържа целия свят, а силните са тия дето ядат на вересия. До какви нелепици се докарват само, за да върви пропаганда. П.С. Преди да ме квалифицирате, да си кажа, че съм капиталист и за това псувам сащ и ес, защото тия две псевдообединения са най - големите комунисти на света и за това сме от грешната страна на пениса