Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Как Китай иска да завладее света чрез автоматизация?

Страната има агресивен план за бъдещата си индустриална политика

0
 
4
 
5
Dr. Vatnikov до: blazingspeed
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
Тия алабализми ги остави за тия, дето не са ходили в Китай. Населението има нужда от разрешение да пътува от една област в друга. Навсякъде е смрад и мръсотия, като влезеш в китайска тоалетна и има огромни локви урина по пода, а децата имат специална "технология" *** - с цепнато дъно, като им се доходи просто клякат където им дойде и действат. Виждал съм по тротоарите да тече пик.ня. А китайска служителка, отгоре с костюм, отдолу с джапанки, да си пере гащите на обществена чешма. По пазарите е страшна смрад и мръсотия. Има няколко града витрини, които се показват на туристите, останалото са огромни общежития от високи блок до блок, от които можеш да си срежеш вените, ако те разпределят там. Средните и малките градове са като феодални общности, там дори и не си помислят, че е възможно някъде другаде да идат ли да правят нещо, различно от казаното от местния феодал. В промишлените градове и Пекин е тлкова мръсен въздуха, че все едно пушиш по 2 кутии цигари на ден. Цитирания влак е немски влак Маглев, купиха 1 и го окрадоха като технолигия, както правят с всичко останало. Общество на партийни секретари, местни феодали с държавно подкрепяни фирми и феодални роботи - население. Айде задръж си Китая!
3
 
2
 
4
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
Внедряването на високи технологии в Китай върви с безумна скорост. Вече някои булет влакове имат постоянно 5g от където директно ще се стриймват репортажи за олимпиадата. Китай чупи всякакви рекорди по редуциране на бедността. Такова нещо досега не се е случвало в човешката история. Скоро гледах сравнение на метрото в някакъв петоразреден град с това в Ню Йорк... безумие. А това как се контролира ковид, футуристичен филм непонятен и непостижим за останалия свят. Моловете и ресторантите пълни, фабриките на 3 смени, ври и кипи. Средно по 171 нови случая на ден при близо милиард и половина население. Сега хейтърите ще експлодират да обясняват как всичко това е пропаганда :).
2
 
5
 
3
преди 1 седмица
Китай ще бъде изолиран и контролиран по политически причини както Русия. Никой и нищо няма да завладява. Дори и досега могат да произвеждат много неща но нямат индустриални стандарти за качество и надеждност на произведеното. Само западните продукти проектирани извън Китай и произвеждани по всички спесификации на западните системи за надеждност и качество са нещо, което може да се наложи в глобален план.
5
 
5
 
2
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
Докато служат на света като евтини роби, им се позволява да говорят каквото искат :)
5
 
7
 
1
АнтиФъшкист до: zelka007
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
Зельо ти разбра ли чи китайцити минаха наркуманцити пу сички параметри итн. И с тия прублеми пак ги минаа, без да грабят, убиват и 700 военни бази по света. Ко американску си купи от магазина, чи ни са сещам? Пералня, тостер, телефон, лиген? Саму фисоку технологичен бърбън. Там няма производствени прублеми.