Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Преговаря ли Русия наужким?

Америка и НАТО са готови за преговори, но преходът има условие - да има деескалация

   1| 2| 3    
0
 
0
 
24
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
Коментарът е изтрит.
2
 
2
 
23
markov до: aldy
преди 1 седмица
Те за Американските терористи и убийци в Югославия ли намекваш само или имаш предвид и Либерия, Либия, Ирак и Сирия имат забрана да говорят ! Нема такова нещо!
3
 
4
 
22
Dr. Vatnikov до: Pyramid
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
Пурко, изключителен наглец си, знаеш ли? Значи не руснаците нападнаха Крим и Донбас, нали? Тия със зелените униформи без означенията! И самолета от Малайзия пак не са мордорците, нали?! Затова цял живот ще си останеш *** и лузър. А живота умее да оценява всички заслужено.
5
 
3
 
21
Dr. Vatnikov до: aldy
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
Убийците от Югославия са ясни,сърбетата убиваха в Косово, в Босна, в Хърватска, но навсякъде изядоха шамарите впоследствие.
2
 
2
 
20
преди 1 седмица
3
 
3
 
19
aldy до: Стоян Петров
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
Можеше и по-*** да го измислиш. Имаш данни.
3
 
3
 
18
aldy до: doba
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
За терористите и убийците в Югославия ли намекваш само или имаш предвид и Либерия, Либия, Ирак и Сирия?
5
 
10
 
17
преди 2 седмици
За да "нападне отново Украйна", Русия, би трябвало поне веднъж да е нападала. Аз не помня.нитонведнъж да е.После, "нахлуване в Крим", не е имало. Руските войски, си бяха дислоцирани там много отдавна, по силата на договор с Украйна. Когато започна държавният преврат в незалэжната и натискът и забраната на регионалните езици (в т.ч. И НА БЪЛГАРСКИЯ), руснаците си проведоха законен референдум. 80% явка, 97% ЗА, 2 "против" присъединяване към Русия. Не си спомням, през 1999-та, американци или албанци, да са провеждали референдум в Сърбия за отделяне на Косово. АЛАРМИРАХМЕ МАСОВО ЗА ПРЕЦЕДЕНТА, НИКОЙ НЕ СЕ И ПОЧЕСА ДОРИ. Не си спомням още, някога изобщо, Сърбия да е нападала която и да е страна-член на алианса. Ала Сърбия, бе нападната от този иначе, тъй "отбранителен съюз", доминиран от САЩ.Ами, няма основания за каквото и да е доверие към САЩ и техните васали. Сори.
8
 
1
 
16
преди 2 седмици
Те тия наужким и живеят повечето, що да не преговарят и така.Вероятно ще им се отдава.
4
 
7
 
15
преди 2 седмици
Няма профилна снимка
За първи път от много години Русия де факто е инициатор на големия дипломатически двубой между колективния запад и Русия + Китай в сянка, доколкото конкретните теми на дискусия засягат главно европейската част на РФ.Очевидно е обаче че въпросът далеч надхвърля междудържавните отношения на засегнатите по време на преговорите страни.Става въпрос за кардинална смяна правилата или на парадигмата ,които за сега защищават главно интересите на досегашния световен хегемон. не е изключено , че още сега по време на пекинската Олимпияда да станем свидетели на създаването на нов алтернативен център на вземане на решения в противонес на съществуващия!!! Ще видим?