Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

ЕК пита "Газпром" защо ограничава доставките при голямото търсене на газ

Русия не участва на спот пазарите въпреки рекордните цени, постигнати през декември

0
 
4
 
5
преди 1 седмица
'Засега от "Газпром", както и още някои компании, не са изпратили обяснения и от Брюксел изчакват, преди да приключат анализите си за цените на газовия пазар в Европа.' - и кои са тези 'още някои компании', които не е*ават запитването на ЕК?..
0
 
12
 
4
преди 1 седмица
Аха, налагате им санкции за щяло и нещяло, отказвате да сертифицирате изграден и готов газопровод, като променихте заради него законовата база, СЛЕД като инвестицията вече беше направена, а сега питате защо няма газ ???? То бива наглост и безочие, ама това вече бие всички граници !!!
1
 
11
 
3
valentino29 до: valentino29
преди 1 седмица
Дългосрочни договори или се радвайте на собствената си простотия........Кво,Газпром не можел без еропеския пазар,я пак!!
3
 
6
 
2
преди 1 седмица
г-ца Деляна Петкова,не разпространявайте фалшиви новини,Евро еССа не иска да купува газ от ГАЗПРОМа твърдението ви е лъжа.
1
 
11
 
1
преди 1 седмица
Няма профилна снимка
Продават се това , което не си струва да стои, а когато освен ЕС имаш и задължения към собствения си пазар , към клиенти с доказано реноме, а не такива които ежедневно те поливат с помия и други икономически и не икономически обстоятелства, когато стриктно изпълняваш задълженията си по подписаните договори , то подобни канстатации самеко казани неуместни!