Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

Дания премахва всички ограничения срещу коронавируса от 1 февруари

Въпреки резкия ръст на новите случаи на COVID-19 броят на пациентите на интензивно лечение остава стабилен

2
 
3
 
7
nkavrakov1982 до: evlogi
преди 3 месеца
Коментаторите не четат статии защото са ходили в Дания не един път и са видяли с очите си каква е ситуацията,какви са мерките и изобщо цялата политика в държавата .В Дания държавата изкупи всички тестове и ги пусна безплатно за гражданите ,там тестове за Ковид не се плащат ,гражданите в Дания вярват на правителството защото правителството се грижи за тях ,ако правителството случайно стъпи на криво е заминало веднага .В Дания държавата се управлява от политици които са потомци на политици и изобщо цялото управление има силни родови традиции и няма случайни хра в него..и още и още
1
 
4
 
6
преди 3 месеца
Няма профилна снимка
При 80% ваксинирани, връх на заразяването - далеч над този от преди ваксините. Въпреки всички маски, ограничения и карантини. Извод?
0
 
4
 
5
преди 3 месеца
Хегемона САЩ и хегемончето Англия отмениха. Следват по-малките васали. До нас има време.. Не може хем затворена икономика, хем да се репчиш на Китай и Русия.. Мм.
3
 
1
 
4
преди 3 месеца
Май коментаторите по-долу пропускат следното в текста:"....Министърът на здравеопазването Магнус Хойнике добавя, че в Дания, въпреки сериозния ръст на новите случаи, пациентите на интензивно лечение не се увеличават, което се дължи на реваксинацията....Около 82 процента от населението на Дания на възраст над 12 години е напълно ваксинирано с две дози. От тях 50% имат поставена и трета доза ваксина срещу коронавирус, според Датския орган по здравеопазване и лекарства...."
0
 
4
 
3
nkavrakov1982 до: melon
преди 3 месеца
В България няма гражданско общество ,а само заспали овце.
4
 
4
 
2
преди 3 месеца
Скоро и в България трябва да падне медицинския терор.Яко се компрометираха властимащите.
4
 
3
 
1
преди 3 месеца
Скоро и в България трябва да падне медицинския терор.Яко се компрометираха властимащите.