Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

Европейският парламент настоява за пълно ембарго на руски енергоизточници

Европейските депупати призовават за международна изолация на Русия и увеличаване на оръжейните доставки за Украйна

2
 
4
 
6
data до: многодобре
преди 2 месеца
Наясно ли си колко % от БВП биха били разходите за отбрана на България ако не е член на НАТО ? Само за сведение - до скоро бяха около 1 % . Айде сега нали си в икономически сайт сметни БВП-то за 17 години и го умножи по разликата и белким ти светне защо Бг е добре да е член на НАТО . По време на соца като член на Вършавския договор разходите през 60-те разходите достигат до 12 % от БВП , после спада до към 6 % - това само за сведение зада не дрънкаш празни приказки
1
 
1
 
5
преди 2 месеца
Това трябва да е приоритет, но не може да стане така изведнъж.Важно е обаче да се започне да се работи енергично в тази посока.
5
 
4
 
4
Dr. Vatnikov до: многодобре
преди 2 месеца
Пyттю може да си дрънка колкото си иска, вече всички знаят, че е един обикновен ЛЪЖЕЦ. "Ние няма да нападаме Украйна", "не стреляме по жилищни райони" и тн. Кво бил питал - да ходи да пита при руския кораб!
2
 
8
 
3
преди 2 месеца
Нека се въведат такива санкции, но от ЕП да си намалят заплатите с 95% и разликата да отива в помощ на пострадали хора от войната.А самите евродупетати да отидат доброволци. *** паплaч са тези - на чужд гръб и сто тояги са малко.
3
 
7
 
2
преди 2 месеца
Няма профилна снимка
Владимир Путин задава много важни въпроси ,но ще има ли някой от запада който да му отговори:1. Има ли санкции срещу Израел за убийството и унищожаването на невинни палестински жени и деца? 2. Има ли санкции срещу Америка за убийството на невинни жени и деца в Ирак , Сирия ,Афганистан ,Куба ,Виетнам и дори кражба на техните диаманти и злато? 3. Имаше ли санкции срещу САЩ и Франция за убийството на Муамар Кадаф и унищожаването на Либия? 4. Наказван ли е някога американски или натовски войник за изнасилване и измъчване на невинни жени и деца от всички споменати страни? 5. Има ли санкции срещу Франция за причиняване на кризи и вълнения в няколко африкански държави? Това са много военни престъпления ,за които Америка и НАТО трябва да бъдат наказани. Може би е време да разберем ,че НАТО ,САЩ и всичките им съюзници са най-опасните злини на нашето време ,така че трябва да променим баланса на силите в света и да се уверим ,че всички имат равни права и да спрем подтисниците.
3
 
5
 
1
преди 2 месеца
Суицид,май!?